Ο Μάρκος Σεφερλής, κάθε χρόνο, φαντάζομαι, κάθεται στον καναπέ του με έναν λάπτοπ μπροστά του και ψάχνει, τα τρεντς που τρέχουν και τα τρεντς που άφησαν το στίγμα τους από το προηγούμενο καλοκαίρι, μέχρι το φετινό. Ίσως, τότε να κλείνετε σε ένα δωμάτιο με τους κοντινούς του συνεργάτες, και με βάση το “διάβασμα” που έκανε στο γκούγκολ, το διάβασμα που κάνει στο κοινό του και με βασικό του όπλο το χιούμορ και τη λεξιπλασία του, τους ανακοινώνει το όνομα που θεωρεί ότι πρέπει να έχει η νέα του παράσταση στο Δελφινάριο. Δε ξέρω αν γίνεται έτσι, αλλά πάντα έτσι το φαντασιωνόμουν, με τους συνεργάτες του στο τέλος, όρθιοι να τον χειροκροτούν που “τα κατάφερε πάλι ο μπαγάσας”.
Σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε αυτό στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Δεν ξέρουμε αν είναι ο τίτλος της επόμενης του παράστασης, ή αν είναι απλά ένα προμόσιον για το Δελφινάριο.
“Θέλεις κάπου να ντιασκεδάζεις και να γελάσεις μέχρι ντακρύων;”
View this post on Instagram
Ξεκαρδιστική και η περιγραφή της ανάρτησης με τα “σπαστά” ελληνικά και η φωτογραφία με το πολυκαιρισμένο θα λέγαμε meme του Scorpios music bar.
Δεν ξέρω αν η αστυνομία το έκανε καλύτερα, αλλά θεωρώ, ότι, όταν με ένα meme κάνει χιουμοράκι η αστυνομία και ο Σεφερλής, τότε ξέρεις ότι είναι καλύτερα να το αφήσεις ήσυχα να πεθάνει.


