σε ,

Μητέρα με παιδάκι λέει «κότες» όσους μένουν σπίτι – Παροξυσμός σε έλεγχο στην παραλία Θεσσαλονίκης

Πήγαν να της κάνουν έλεγχο, και ακολούθησε έξαλλη συνωμοσιολογική περφόρμανς

Καθώς η συζήτηση για τις βόλτες στην παραλία Θεσσαλονίκης είχε ανάψει, συνέβη αυτή η απρόοπτη, αλλά αληθινή -σαν περφόρμανς!- σκηνή:

El Professor on Twitter

Μλκ μεγαλώνει παιδί 😳 https://t.co/9o87rlvA0y

Καθώς περνάει ο καιρός, οι θεωρίες συνωμοσιών θα βρουν ακόμα προσφορότερο έδαφος στους ταλαιπωρημένους απ’ τον εγκλεισμό πολίτες.

Ειδικά αν καταφέρουμε και συγκρατήσουμε τους νεκρούς απ’ τον Κορωνοϊό σε χαμηλότερα επίπεδα απ’ την Ιταλία, την Ισπανία και αλλού.

Αν κάθε μέρα, χτύπα ξύλο, είχαμε χίλιους νεκρούς, πιο εύκολα θα καταλάβαιναν γιατί αξίζει να ακολουθήσουμε τους κανόνες. Όχι ότι δεν θα γεννιόντουσαν και τότε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά όσο η χώρα τα πάει σχετικά καλά στη συγκράτηση και τον έλεγχο της πανδημίας, ο εγκλεισμός και οι απαγορεύσεις μοιάζουν για κάποιους μέτρα υπερβολικά ή και περιττά.

Όλο και περισσότερο, κάποιοι θα θεωρούν τον Κορωνοϊό απλώς ελάχιστα πιο επικίνδυνο απ’ την κανονική γρίπη (ή και hoax του Σατανά) και θα προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους να παρακάμπτουν τις απαγορεύσεις.

Και για μας τους έγκλειστους αλλά και για την Αστυνομία θα είναι ένας αγώνας αντοχής…

Πάντως ο ανταγωνισμός, όπως θα δείτε, είναι σκληρός:

Security Check Required

No Description

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο τύπος που φαίνεται στο βίντεο της παραλίας λέει την αλήθεια και διαλύει συνωμοσίες

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
Φωτεινή

Εγώ αναρωτιέμαι: Γιατί η αστυνομία δεν κόβει πρόστιμο στους λίγους που παρανομούν αλλά πρέπει να επιβληθούν σκληρότερα μετρά στην συντριπτική πλειοψηφία που φέρεται ήδη σωστά;

GameofDrones
Μέλος
GameofDrones

Πωπω, έχουμε ξεφύγει τελείως… Εν τω μεταξύ, όχι ότι σε κάποιες περιπτώσεις – και κυρίως χαριν κέρδους – δεν ισχύει κάποια “ατζέντα” πίσω από διάφορα πράγματα, ή ότι αμφισβητώ μια τέτοια πιθανότητα γι άλλες περιπτώσεις… Αλλά σκεφτείτε λίγο λογικά, καλοί μου άνθρωποι… Η παγκόσμια Οικονομική Κρίση που περάσαμε από το 2008 και μετά έχει αποδείξει περίτρανα ότι τα πάντα βασίζονται “στις αγορές” και την όποια μορφή έχει πάρει τελος πάντων ο σημερινός καπιταλισμός. Τώρα με τον κορωνοϊό που έχουν παραλύσει τα πάντα, η οικονομία παγκοσμίως έχει δεχτεί τεράστιο, άνευ προηγουμένου πλήγμα, όλες οι αγορές αιμορραγούν, ο κόσμος δεν βγαίνει “να… Διαβάστε περισσότερα »

smooth_criminal
Μέλος
smooth_criminal

Εντάξει! Έκλαψα! Η επανάσταση θα ξεκινήσει από την παραλία της Θεσσαλονίκης, Συγχαρητήρια στους 10 (!), αν μετράω σωστά, ΔΙ.ΑΣ. που δεν ξεσπούν σε γέλια! Θα τα διηγούνται μετά την υπηρεσία στους δικούς τους ανθρώπους και θα γελούν ελεύθερα.

Ert1
Μέλος
Ert1

Δεν το κόβω το παιδί για εμβολιασμένο.