σε

Ρασοφόρος σε παροξυσμό καλεί τον κόσμο να πάρει τα όπλα για να γλιτώσει την Ελλάδα από τον “κιναιδισμό”

Η καλύτερη υπεράσπιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

milt

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς από τα πιο συντηρητικά στρώματα της κοινωνίας μας διάφορες προτάσεις για να “γλιτώσει ο τόπος μας από τον κιναιδισμό”. Από προσευχή κατά του “ιού” που σε κάνει γκέι, μέχρι ηλεκτροσόκ και θυμιατό στους “άρρωστους λοατκι+, αλλά, τη “λύση” που προτείνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube,ο Επίσκοπος Χριστόδουλος (δεν ξέρουμε αν είναι όντως και σε ποια εκκλησία ανήκει) είναι η πιο ακραία που έχει ειπωθεί και από ό,τι φαίνεται έχει βρει και υποστηρικτές.

Ο Επίσκοπος σε κατάσταση αμόκ, σε ένα βίντεο του που έχει γίνει viral στα social media, αποκαλεί τον εαυτό του Παπαφλέσσα και ζητάει από τον κόσμο να πάρει τα όπλα ενάντια στον κιναιδισμό.

“Καλώ σε επιστράτευση τώρα όλον τον ελληνικό λαό, καλώ σε ένοπλο αγώνα όλον τον ελληνισμό εντος και εκτός Ελλάδος”  Λέει χαρακτηριστικά ο ρασοφόρος.

Τα περισσότερα σχόλια ευτυχώς στηλιτεύουν τα θεότρελα πράγματα που λέει. Όμως υπάρχουν και μερικά που προκαλούν σοβαρή ανησυχία…

“Τουλάχιστον αυτός αντιδρά! Δεν τον ξέρω. Αλλά όλο το παπαδαριό και οι πολιτικοί, τα έχουν φέρει όπως θέλουν. Κι όταν κάποιος αντιδράσει τον λέμε τρελό. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα!”

“Δυστυχώς από τις λίγες αντιδράσεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο βίντεο βίντεο έχουμε να κάνουμε με έναν ελληνικό λαό αδιάφορο και χεσμένο από το φόβο του….Πολύ λυπάμαι γι αυτά που θα ακολουθήσουν ….αλλά μας αξίζουν…….Μη παραπονιέστε για τίποτα……”

“Πόλεμος της Βαβέλ είναι η παιδεραστία και η ομοφυλοφιλία ή από την διατροφή που επιβάλλεται στον γενικότερο πληθυσμό αν έχουν θέμα με ορμόνες παιδιά ή ενήλικες πάντα με το αόρατο δάχτυλο της Βαβέλ ή του στρατού από τον πολιτισμού τύπου 2 με άλλα λόγια αντί για Βαβέλ που εξοργίζει! Ας δούμε τι είχε πει και το αρρωστημένο κάθαρμα ο Κίσινγκερ για την Ελληνική οικογένεια Ο.Χ και γλώσσα!”

Πιθανότατα ο “νέος Παπαφλεσσας” που θέλει να πάρει τα όπλα κατά των ομοφυλόφιλων να μην έχει σώας τα φρένας, κάτι που μπορεί κάποιος εύκολα να το αντιληφθεί βλέποντας απλά τους τίλους των αναρτήσεων του στο youtube.

415522475 407567421711095 2381703388565644719 n 415505611 1126446298351276 5151589468399845823 n

Αλλά αυτό δε δικαιολογεί, μετά από τη δημοσιότητα που έχει πάρει το βίντεο, να μην έχει επέμβει η ΔΗΕ για προτροπή σε βία. Το τραγικό είναι ότι οι ακραίες απόψεις του, εκφράζουν ένα μεγάλο κομμάτι των ταλιμπανορθόδοξων χριστιανών και δεν είναι απίθανο, οι εκκλήσεις για οπλισμό και αντάρτικο, ακόμα και αυτού του θεότρελου τύπου, να βρούνε υποστηρικτές.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια