σε , ,

Ο Macaulay Culkin απαντά για πρώτη φορά για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το Home Alone

Και μιλά για μια «μια τεράστια τρύπα στο σενάριο»

Ο Macaulay Culkin φαίνεται να συμφωνεί με τους φανς και όλες τις απορίες που έχουν σχετικά με την κλασική ταινία Home Alone. Βρέθηκε πρόσφατα στο The Tonight Show όπου μίλησε με τον Jimmy Fallon για τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας και τα ερωτηματικά που περιβάλλουν το κλασσικό πλέον φιλμ του 1990.

«Ο Κέβιν φαίνεται να είναι πολύ έξυπνο παιδί. Αλλά γιατί δεν παίρνει απλά τηλέφωνο την αστυνομία, όταν βλέπει τους κλέφτες έτοιμους να εισβάλλουν στο σπίτι του;» αναρωτιέται ο Culkin. «Καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο, χρησιμοποιεί τόσα μηχανήματα και δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο; Νομίζω ότι είναι μια τεράστια τρύπα στο σενάριο. Δεν το σκέφτομαι και πολύ, όμως.»

Στο βίντεο θα δείτε τη σκηνή με τον «Elvis Presley»:

Γνωρίζει επίσης τις θεωρίες συνωμοσίας που γύρω από τον χαρακτήρα του.
«Έχω ακούσει κάποιες. Ότι είμαι ο Jigsaw. Ότι ο Kevin McCallister όταν μεγάλωσε έγινε ο Jigsaw από το Saw». Ο Fallon ανέφερε και τη θεωρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ότι δηλαδή ο Elvis Presley εμφανίστηκε κρυφά στην ταινία, ως μυστηριώδης άνδρας στη σκηνή του αεροδρομίου. Ο Culkin λέει όμως ότι αυτό δεν ισχύει σίγουρα, καθώς ήταν ο ηθοποιός Richard Karn.

.

Αλλά οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Home Alone. «Πεθαίνω όλη την ώρα», αστειεύτηκε ο ηθοποιός. «Την πρώτη φορά που έγινε αυτό με κάλεσε ο δικηγόρος μου, ήμουν 15-16 χρονών, και με ρώτησε αν είμαι καλά, λέω ναι και απαντάει: «ΟΚ, απλά ελέγχω επειδή το CNN είπε ότι είσαι νεκρός». Το έχω συνηθίσει, με βγάζουν νεκρό μία ή δύο φορές το χρόνο.»

Κι ενώ δεν παίρνει τις φήμες για τον εαυτό του και πολύ σοβαρά, πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του με την βαφτισιμιά του Paris Jackson και το πόσο προστατευτικός είναι απέναντι της:

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 20

Upvotes: 10

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 10

Downvotes percentage: 50.000000%

Αφήστε μια απάντηση