σε , ,

Ο παράξενος λόγος που η Kate Middleton δεν βγάζει το παλτό της δημοσίως, ακόμα και σε ζεστούς εσωτερικούς χώρους

Κανένα περιθώριο χαλάρωσης…

Ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Kate Middleton οφείλει να συμμορφώνεται με όλες τις παραξενιές της βρετανικής βασιλικής εθιμοτυπίας.

Πρόσφατα η ίδια και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολούθησαν ένα ιδιωτικό γεύμα και ακολούθησε μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων με τον πρίγκιπα της Νορβηγίας Haakon και την πριγκίπισσα Mette-Marit. Συνηθισμένα πράγματα για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Kate φορούσε το Dolce & Gabbana παλτό της, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους και δεν το έβγαλε ούτε το ξεκούμπωσε για μια στιγμή.

Σύμφωνα με το ΟΚ!, ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι η βασιλική εθιμοτυπία θεωρεί ότι η αφαίρεση ρούχων δημοσίως είναι «μη κόσμια” και αυτό συμπεριλαμβάνει και τα παλτό. Η Βασίλισσα π.χ, μπορεί να αφαιρεί το παλτό της, αλλά μόνο όταν δεν υπάρχουν κάμερες στο χώρο. Στην περίπτωση της Kate, οι κάμερες ήταν παρούσες καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο… χαλάρωσης.

Είναι ένας μόνο από τους πολλούς παράξενους κανόνες που οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας πρέπει να τηρούν σε καθημερινή βάση. Απαγορεύονται ακόμη τα φανταχτερά χρώματα νυχιών, η χρήση social media και επιτρέπεται να φορούν μόνο συγκεκριμένα βασιλικά κοσμήματα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

5 points
Upvote Downvote

Total votes: 9

Upvotes: 7

Upvotes percentage: 77.777778%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 22.222222%

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση