σε , , ,

Οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν το πιο WTF βίντεο που παίχτηκε τελευταία στην ελληνική τηλεόραση

Δείτε το βίντεο για το Mama και τα σχόλια που προκάλεσε στο twitter

maxresdefault

Μαραθώνιο με διασκευές του δημοφιλούς τραγουδιού «Μαμά» έκαναν χθες οι ράδιο αρβύλα αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της εκπομπής στο τραγούδι του Sin boy. Το τελευταίο έχει βάλει φωτιά στο ελληνικό You Tube μιας και σε έναν μήνα έχει σχεδόν 15 εκατομμύρια προβολές, νούμερο εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Πέρα από τις διασκευές με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ  έφτιαξαν και το δικό τους cover του τραγουδιού.Το αποτέλεσμα; Το πιο WTF βίντεο που είδες τελευταία. Δίχως αμφιβολία!

Η παρωδία των Ράδιο Αρβύλα:

Ράδιο Αρβύλα | Μαμά – Radio Arvyla Cover | 06/05/2019

Δείτε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ στο http://www.skaitv.gr/

Να και κάποιες αντιδράσεις που προκάλεσε η διασκευή στο twitter:

M@Rita on X (formerly Twitter): “Το μαμά είναι εμπνευσμένο όλο απο το αμαααααάννν ναι το αμαααάν #radioarvyla / X”

Το μαμά είναι εμπνευσμένο όλο απο το αμαααααάννν ναι το αμαααάν #radioarvyla

tsiou k on X (formerly Twitter): “Παιδιά καλά γελάμε αλλά μάλλον θα το τραγουδάμε υποσυνείδητα για πολύ καιρό 😂😂😂#radioarvyla / X”

Παιδιά καλά γελάμε αλλά μάλλον θα το τραγουδάμε υποσυνείδητα για πολύ καιρό 😂😂😂#radioarvyla

JavaScript is not available.

No Description

Alexandra Samo on X (formerly Twitter): “Αφήνω αυτό εδώ… #Radioarvyla pic.twitter.com/Ogy1XerK3v / X”

Αφήνω αυτό εδώ… #Radioarvyla pic.twitter.com/Ogy1XerK3v

Madame Fricassee🍍 on X (formerly Twitter): “Ο Σερβετας στο μαμά ίδιος ο πελάτης που ζητούσε πεντικιούρ στο κομμωτήριο της Ελένης Βλαχακη #radioarvyla / X”

Ο Σερβετας στο μαμά ίδιος ο πελάτης που ζητούσε πεντικιούρ στο κομμωτήριο της Ελένης Βλαχακη #radioarvyla

XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Και συνεχίζουν ενώ ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει απ τα προηγούμενα γέλια. 😂😂😂😂#Radioarvyla / X”

Και συνεχίζουν ενώ ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει απ τα προηγούμενα γέλια. 😂😂😂😂#Radioarvyla

Mpempa on X (formerly Twitter): “#radioarvyla Άρχισαν να μου χτυπούν το θυροτηλέφωνο!Ενοχλώ…σταματήστε!🤣🤣🤣🤣 / X”

radioarvyla Άρχισαν να μου χτυπούν το θυροτηλέφωνο!Ενοχλώ…σταματήστε!🤣🤣🤣🤣

Daphne Dimitriadi on X (formerly Twitter): “Περίμενα τόση ώρα να δω το δικό σας κρατώντας το κατούρημα και μόνο που δεν Χεστηκα απτά γέλια να καταστρέψω το πανάκριβο μου εσώρουχο! Έ ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν….. Στάθη ακούς? εσένα πρώτο θα σε πάω στον εισαγγελέα για το αδικαιολόγητο ανφολοου 👊🏽💪🏿 #radioarvyla pic.twitter.com/bp154WEkoX / X”

Περίμενα τόση ώρα να δω το δικό σας κρατώντας το κατούρημα και μόνο που δεν Χεστηκα απτά γέλια να καταστρέψω το πανάκριβο μου εσώρουχο! Έ ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν….. Στάθη ακούς? εσένα πρώτο θα σε πάω στον εισαγγελέα για το αδικαιολόγητο ανφολοου 👊🏽💪🏿 #radioarvyla pic.twitter.com/bp154WEkoX

Κορώνα 🇬🇷 on X (formerly Twitter): “#radioarvyla pic.twitter.com/E2c8MN6ZYc / X”

radioarvyla pic.twitter.com/E2c8MN6ZYc

Η θεία η Διαμάντω 💎 on X (formerly Twitter): “Ο Σερβετάς ήταν ένα mix Μιχάλη Ιατρόπουλου & Νοτη Σφακιανάκη! 😂#radioarvyla / X”

Ο Σερβετάς ήταν ένα mix Μιχάλη Ιατρόπουλου & Νοτη Σφακιανάκη! 😂#radioarvyla

JavaScript is not available.

No Description

Λουκιανός on X (formerly Twitter): “Συγχαρητήρια παιδιά, γυρίσατε χειρότερο σκετς και από το Καλημέρα Ζωή #radioarvyla / X”

Συγχαρητήρια παιδιά, γυρίσατε χειρότερο σκετς και από το Καλημέρα Ζωή #radioarvyla

JavaScript is not available.

No Description

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 20 καλύτερα (και χειρότερα!) memes για το Mama του Sin Boy

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια