Όλα έγιναν ξαφνικά και τη στιγμή που κανένας δεν το περίμενε. Παίκτης reality βρέθηκε σε κουτσομπολίστικη εκπομπή και είπε σε δημοσιογράφο ότι η ελληνική τηλεόραση έχει αυτά τα χάλια λόγω προσώπων σαν και το δικό του. Ήταν Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.
Ο Πάνος Αργιανίδης, μάνατζερ Ράγκμπι και πρώην παίκτης του πρώτου Survivor ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στον δημοσιογράφο και μεταξύ άλλων είπε:
Η τηλεόραση έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο από τα άτομα που στην εποχή σου κάνατε δημοσιογραφία. Για αυτό είναι έτσι η τηλεόραση.
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τάτσης φανερά εκνευρισμένος και με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε:
Την πιάτσα άρχισαν να την χαλάνε όλοι οι παίκτες που έβγαιναν από τα ριάλιτι και ήθελαν να γίνουν διάσημοι. Και βγαίνατε σε όλα τα μεσημεριανά. Άγνωστοι άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα στη ζωή τους, επειδή έγιναν διάσημοι, βγήκαν μπροστά και τους κάναμε συνεντεύξεις. Εγώ δεν σε κάλεσα εδώ αγόρι μου.
Η Σάσα Σταμάτη προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες με τον δικό της πάντα τρόπο
Έξαλλος έγινε με τον Πάνο Αργιανίδη! “Αρπάχτηκαν” στον αέρα του Ooh la la…
Ooh la la 11/11/18 Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Zappit.gr/ Ακολουθείστε μας στο Twitter: https://twitter.com/ZAPPIT_
Μεταξύ μας πάντως κανένας από τους δυο δεν είχε άδικο αλλά και οι δυο απέφευγαν να παραδεχτούν το γνωστό «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Από τη μια οι παίκτες των reality έχουν ανάγκη από εκπομπές τέτοιου περιεχομένου για να συνεχίζουν να βρίσκονται με κάποιο τρόπο στην όποια επικαιρότητα και από την άλλη, εκπομπές σαν το «Ohh la la», χρειάζονται τους infuencers που αξιοποιούν τη φήμη από τα ριάλιτι για να συνεχίσουν να έχουν περιεχόμενο.
Σε μια Ελλάδα που πάσχει από star system, αυτοί οι παίκτες με την εφήμερη αναγνωρισιμότητα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας αρχισυντάκτης για να καλύψει το κενό. Εξάλλου τον Πάνο Αργιανίδη κάποιος τον κάλεσε στο Ohh la la. Σωστά;

