σε ,

Στο Καρλόβασι της Σάμου υπάρχει ένα περίπτερο που το «τρέχει» ένας γάτος

Ο Μήτσος μπορεί να μην πολυκάνει δουλειές αλλά προσφέρει την καλύτερη συντροφιά στον «χούμαν της» που δουλεύει

cat

Έχετε ακούσει που λένε ότι οι γάτες είναι τεμπέλικα και εγωιστικά ζώα; Ε ο Μήτσος, γάτος από το Καρλόβασι της Σάμου είναι πάρα πολύ εργατικός και «τρέχει» ένα ολάκερο περίπτερο μόνος του.

Καλά δεν το «τρέχει» ακριβώς, αλλά είναι εκεί και κάνει παρέα στον ιδιοκτήτη του οπότε βοηθάει και αυτός με τον τρόπο του, καθώς οι ώρες σε ένα μικρό περίπτερο μαζί με τη μοναξιά του συγκεκριμένου επαγγέλματος, μπορεί να γίνουν απάλευτες χωρίς μια παρέα, και τι καλύτερη παρέα να έχεις από τον Μήτσο; τον ξανθό αυτό γάταρο!

Το όλο άρθρο είναι και για τον Μήτσο αλλά και για τα σχόλια αγάπης που έλαβε η γατούλα και θα ζεστάνουν την καρδιά σας ενόψει Χριστουγέννων:

Σύμφωνα με έρευνες, οι γάτες μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της μοναξιάς παρέχοντας συναισθηματική υποστήριξη και συντροφιά. Η αίσθηση της φροντίδας και η αλληλεπίδραση με το κατοικίδιο μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και απομόνωσης. Η παρουσία μιας γάτας στο σπίτι μπορεί να προσφέρει αίσθηση συντροφικότητας, ενώ η καθημερινή φροντίδα της ενισχύει τη διάθεση και την αίσθηση σκοπού. Επιπλέον, οι γάτες είναι γνωστές για την ανεξαρτησία τους, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη συντροφιά τους χωρίς να αισθάνονται πιεσμένοι. Έρευνες δείχνουν ότι οι γάτες μειώνουν το αίσθημα μοναξιάς και βελτιώνουν την ψυχική υγεία των ιδιοκτητών τους.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
pol
pol
1 χρόνος πριν

Μιλώντας εκ πείρας, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι οι γάτες είναι αξιολάτρευτα πλάσματα και ίσως λίγο παρεξηγημένα. Αν και τα τελευταία χρόνια με χαρά βλέπω ότι αυτό το στερεότυπο τίνει να εξαφανιστεί! Η τρουφίτσα μου κι εγώ σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία!