σε

Βρετανός TikToker εντοπίζει στο Google Earth το πιο «άσχημο σημείο της Ελλάδας» εκεί που δεν θα το έψαχνε κανείς

Το Google Earth δεν το πολυεμπιστευόμαστε τελικά.

Photomix image

«Νόμιζα ότι θα ξεκίναγε από τη Λαμία και θα χάναμε από τα αποδυτήρια» σχολίασε μια χρήστης στο βίντεο ενός TikToker που με τη βοήθεια του Google Earth προσπαθεί να εντοπίσει τα πιο άσχημα σημεία του πλανήτη. Τα σημεία που ΟΚ δεν τα λες και στο απόγειο της ομορφιάς. Και δεν μιλάμε κοινωνικοπολιτικά. Για μπανιστήρι στον πλανήτη μιλάμε. Ωμό. Σε ένα βίντεό του έκανε το ίδιο και στην Ελλάδα και στα καλά νέα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ένα άσχημο σημείο στη χώρα. Ναι, ξέρουμε, είναι εντελώς random.

Ο TikToker τσέκαρε τις Νέες Καρυές της Λάρισας, τσέκαρε Βόρεια Ελλάδα, τσέκαρε Αθήνα και Κεφαλονιά και Κρήτη και όλα και η αλήθεια είναι πως τα σημεία στα οποία ζούμαρε δεν ήταν άσχημα. Κάθε άλλο. Βέβαια επειδή είναι εντελώς τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο «παίζει» αυτό το παιχνίδι κάπως τα έφερε η μοίρα και το πιο άσχημο σημείο της Ελλάδας το εντόπισε στη Σύρο. Ναι, στη Σύρο. Ούτε Αγρίνιο, ούτε Κιλκίς, ούτε Δράμα, που είναι μερικές από τις πιο «άσχημες» πόλεις της Ελλάδας σύμφωνα με το ίντερνετ, ούτε καν σε κάποια γειτονιά της Αθήνας. Στην Ερμούπολη έτυχε να πέσει σε λίγο παραπάνω τσιμέντο και ΟΚ, δεν θα το χαλάσουμε εμείς το όνειρο.

Στα σχόλια, οι μισοί χαίρονται γιατί ο τύπος έτυχε να δείξει (και να βρει όμορφο το χωριό τους) και οι άλλοι μισοί του προτείνουν να τσεκάρει περιοχές. Οι έξαλλοι με το πόσο άδικο είναι αυτό για τη Σύρο, μιας και είναι ένα πανέμορφο νησί, υπάρχουν, αλλά είναι ψύχραιμοι. «Θέλει να μας πει, ότι η ωραιότερη πόλη της Ελλάδας η Ερμούπολη, είναι άσχημη επειδή πέτυχε κάποιο σημείο του ναυπηγείου;», αναρωτιέται μια χρήστης. Αγαπημένοι μας είναι όσοι πανηγυρίζουν που είδε την Κεφαλονιά και είπε το μέρος πανέμορφο, λες και χρειαζόμασταν αποδείξεις.

Αφήνουμε το βίντεο εδώ:

@earthsvoyager Replying to @PIG Exploring Greece 🇬🇷 until it’s ugly #explore #travel #foryou #googleearth #greece ♬ Walking Around – Instrumental Version – Eldar Kedem

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια