Άνθρακας το “Last Dance” μεταξύ Λίονελ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ Αλ Νασρ και Ίντερ Μαϊάμι.
Το φιλικό παιχνίδι, που προαναγγέλθηκε ως η τελευταία μεγάλη μονομαχία των δυο αιώνιων -υποτίθεται- εχθρών και huge τύπων του ποδοσφαίρου, δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήλπιζαν όσοι ζουν ακόμα για αυτή την κόντρα. Από τη μια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής, από την άλλη ο Αργεντίνος μπήκε κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ενός αγώνα που, εν τω μεταξύ, η ομάδα του έχανε με 6-0. Not great. Σε σχόλια διαβάσαμε και το «ας μην έμπαινε καθόλου» και ειλικρινά, δεν μπορούμε να μη συμφωνήσουμε.
Αρχικά, ο Μέσι έμεινε εκτός 11άδας, βλέποντας την ομάδα του να δέχεται το ένα γκολ μετά το άλλο. Ένα από αυτά, μάλιστα, από τον Λαπόρτ, με εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα. Ήταν εντυπωσιακό.
View this post on Instagram
Σε κάθε περίπτωση, ο Μέσι μπήκε κάποια στιγμή ως αλλαγή και όταν η κάμερα εστίασε σε εκείνον, μετά από αρκετή ώρα όπου όλο το στάδιο φώναζε το όνομά του, οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ άρχισαν να κάνουν μια περιπαικτική κίνηση με έξι δάχτυλα, για να θυμίσουν τον Αργεντίνο πόσο μα πόσο χάλια τα έχει πάει η ομάδα του, απέναντι στη σαουδαραβική, την οποία ο Μέσι και το «συνάφι» του σνομπάρουν (ο Σέρχιο Ράμος ένιωσε προσβεβλημένος όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει να κάνει μεταγραφή σε κάποια αραβική ομάδα το καλοκαίρι που πέρασε).
Αφήνουμε την αμήχανη και κάπως heartbreaking στιγμή εδώ:
Actu Foot on X (formerly Twitter): “Lionel Messi est entré en jeu alors que son équipe est menée 6-0 face à Al Nassr. 🇦🇷🤯pic.twitter.com/9iX0KuGan3 / X”
Lionel Messi est entré en jeu alors que son équipe est menée 6-0 face à Al Nassr. 🇦🇷🤯pic.twitter.com/9iX0KuGan3

