σε ,

Βίντεο: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη και κάποιοι μιλάνε για την αντίδραση του «πατέρα της χρονιάς»

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του;

aaa

Η Αλεξανδρούπολη βρέθηκε χθες αντιμέτωπη με τις σοβαρές συνέπειες ενός ακραίου καιρικού φαινομένου που έπληξε την περιοχή λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Μέσα σε μόλις δεκαπέντε λεπτά, η σφοδρή καταιγίδα –η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Δήμου, είχε χαρακτηριστικά ανεμοστρόβιλου– προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρο τον αστικό ιστό. Οι ριπές του ανέμου άγγιξαν τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, ξεριζώνοντας ακόμη και υγιή δέντρα, πολλά από τα οποία κατέληξαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο παραλιακό μέτωπο και σε κεντρικά σημεία της πόλης, οι εικόνες καταστροφής ήταν έντονες: σπασμένες τζαμαρίες καταστημάτων, ξηλωμένες κατασκευές, τραπεζοκαθίσματα και κάδοι απορριμμάτων που μετακινήθηκαν σε μεγάλες αποστάσεις. Η ένταση του ανέμου ήταν τέτοια που παρέσυρε ακόμη και δίκυκλα οχήματα, μετατρέποντας δρόμους σε πεδία ερειπίων μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει ένα μαγαζί στην παραλία της Αλεξανδρούπολης και ανέβηκε στην σελίδα e-evros.gr έγινε viral για τις αντιδράσεις του κόσμου και ιδιαιτέρως για έναν κύριο που κάποιοι αναφέρουν σαν τον «πατέρα της χρονιάς».

Η μάνα από την άλλη αποθεώνεται:

“ένστικτο μάνας vs ένστικτο πατέρα”

“Σαν τη μανα δεν έχει θα πω εγώ … όποιος κατάλαβε κατάλαβε”

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια