Λίγο μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ήρθε από το πουθενά και μια πάρα πολύ έξαλλη ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη.
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για κλεμμένες σκηνές, ιδέες και διαλόγους και για “κλεμμένο” τίτλο, μιας και όπως γράφει, αρχικά επρόκειτο η σειρά του να ονομάζεται “Δάσκαλος”, αλλά (υποτίθεται πως) μόλις ο Έλληνας σκηνοθέτης έμαθε για το Maestro με τον Bradley Cooper, ονόμασε έτσι τη σειρά του.
Εν τω μεταξύ, ο κος. Μουρατίδης κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ότι “έκλεψε” τις promo φωτογραφίες της ταινίας, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για μια από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος της LiFO, Πάρις Ταβιτιάν, στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς “Maestro”.
Η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη:
“Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου.
Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα.
Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος».
Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro.
Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας;
Τζήζας πια!
ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια.”
Στα σχόλια διαβάζουμε:
-“Έλα τώρα κύριε Νίκο μας, είναι καλός! Κάνει πολύ ωραίες σειρές και ωραίες ταινίες!”
-“Bradley Cooper από τα Lidl”
-“Ζήλιες κύριε Μουρατίδη, ζήλιες”
“Μην κάνει κάποιος επιτυχία, να πέσουμε να τον φάμε. Κάπου σε αυτό έλεος.”
“Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που τον κράζετε εκ του ασφαλούς (δηλαδή από τα πληκτρολόγια) τι παραπάνω έχετε κάνει στη ζωή σας, πια η προστιθέμενη αξία σας για αυτόν τον δύσμοιρο τόπο. Η ερώτηση ρητορική βέβαια.”
Ναι, γενικώς, κάποιοι φαίνεται να βρήκαν τη “φωνή” τους σε αυτή την ανάρτηση. Άλλοι πάλι δεν κατάλαβαν την έκρηξη του Νίκου Μουρατίδη.
Εν τω μεταξύ, ανυπομονούμε για τη 2η σεζόν του Maestro
Το Maestro επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου στο Mega. Ο κύκλος αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ η σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το Mega και το Netflix.


