Δεν ήξερα ότι υπάρχει ούτε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μασάζ και φυσικά ούτε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά, όσο ζεις μαθαίνεις, και το έμαθα με τον καλύτερο τρόπο. Από ένα φοβερό βίντεάκι στο instagram δηλαδή.
Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
“Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Μασάζ είναι ένα ετήσιο γεγονός όπου επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες για να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να προωθήσουν την τέχνη του μασάζ. Ο διαγωνισμός προσφέρει μια πλατφόρμα για επαγγελματική ανάπτυξη, καινοτομία και δικτύωση μεταξύ των θεραπευτών.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:
-
Σουηδικό Μασάζ: Παραδοσιακές τεχνικές σουηδικού μασάζ.
-
Ολιστικό ή Κλασικό Δυτικό Χαλαρωτικό Μασάζ: Τεχνικές που εστιάζουν στη χαλάρωση και την ευεξία.
-
Θεραπευτικό Μασάζ: Εφαρμογή τεχνικών για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας.
-
Αθλητικό Μασάζ: Τεχνικές που στοχεύουν στη βελτίωση της απόδοσης και την αποκατάσταση αθλητών.
-
Μασάζ Ευεξίας και Σπα: Θεραπείες που συνδυάζουν τεχνικές μασάζ με στοιχεία σπα για ολιστική ευεξία.
Οι διαγωνιζόμενοι αξιολογούνται με βάση κριτήρια όπως:
-
Τεχνικές: Ποικιλία και εκτέλεση τεχνικών μασάζ.
-
Εργονομία: Χρήση του σώματος του θεραπευτή και του εξοπλισμού με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.
-
Ροή: Συνεχής και ομαλή μετάβαση μεταξύ των τεχνικών.
-
Καινοτομία: Εισαγωγή νέων και δημιουργικών μεθόδων.
-
Επαφή με τον πελάτη: Επικοινωνία και προσαρμογή στις ανάγκες του πελάτη.
Ο διαγωνισμός αποτελεί μια ευκαιρία για τους θεραπευτές να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, να μάθουν νέες τεχνικές και να συνδεθούν με άλλους επαγγελματίες του χώρου.”
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός είναι στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού και έγινε viral χάρις στο παρακάτω βίντεο, που η διαγωνιζόμενη, κάνε μασάζ με μουσική υπόκρουση ζεϊμπέκικου.
Απολάυστε το βίντεο!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

