σε , ,

20 απόψεις (πιο κακές από την έκτρωση) στις οποίες ΔΕΝ έκλεισε το τηλέφωνο η Καινούργιου

Λύγισε η καημένη απ’ την… φρικαλεότητα που άκουσε

Οι εκπομπές της Καινούργιου είναι γεμάτες με αληθινά (;) τηλεφωνήματα τηλεθεατριών (;) που λένε με πανομοιότυπη φωνή εξωφρενικά πράγματα στον αέρα με σκοπό να εκνευρίσουν το τηλεοπτικό κοινό και το πάνελ της εκπομπής – και να χαρίσουν νούμερα στην εκπομπή.

Αξέχαστο το expose με την γυναίκα που έβγαλαν (τουλάχιστον) τέσσερις φορές με διαφορετικό όνομα:

Τα θέματα μοιάζουν όσο πιο επινοημένα γίνεται, οπότε το ότι πριν καιρό μια τηλεθεάτρια (;) πήρε να πει με μπλαζέ, εξοργιστικό ύφος «κι εγώ είχα παιδί και το έριξα φυσικά!», πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, μοιάζει κι αυτό στημένο.

Antilian Kotzai on Twitter

Όταν μια τηλεθεάτρια είπε ότι έκανε έκτρωση η κυρία #Καινούργιου είπε “σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.” Μεσαίωνας..

Μια γυναίκα που έκανε πραγματικά άμβλωση δεν θα μιλούσε με τέτοια ηδονή για το πώς «έριξε» το παιδί, οπότε το τρολάρισμα μοιάζει η πιθανότερη εκδοχή: Ήθελε να προκαλέσει αντίδραση κι αν κατάλαβα καλά ισχυρίστηκε ότι το «έριξε» για να εκδικηθεί κάποιον άντρα.

Αυτή τη φορά η κα Καινούργιου δεν… άντεξε κι έκλεισε το τηλέφωνο. Λύγισε η καημένη απ’ τη φρικαλεότητα που άκουσε και φώναξε «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.»

Δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά, ούτε την Καινούργιου, ούτε την εκπομπή, ούτε την τηλεθεάτρια (;) οπότε απλά ήθελα να δείξω μερικές άλλες περιπτώσεις.

Αν το έκλεισε επειδή δεν υιοθετεί «τέτοιες απόψεις» (έκτρωση) μήπως υιοθετεί όλες αυτές τις απόψεις και συμπεριφορές στις οποίες δεν το έκλεισε;

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. Μια απ’ τις φορές που σοκαρίστηκαν με το ίδιο ακριβώς σενάριο…

18.

19.

20.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναι, η Κατερίνα Καινούργιου είναι αυτή – Αυτοί που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο κανάλι του Καρατζαφέρη

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
Φωτεινή

Εντωμεταξύ, δημιούργησαν αυτή την ψεύτικη ιστορία, λίγες μέρες μετά τις αφίσες κατά της έκτρωσης στο Μετρό. Σαν να λένε, δηλαδή: Εμείς υποστηρίζουμε όσα λένε οι αφίσες.

iwmou
Μέλος
iwmou

ανεβηκε στην εκτιμηση μου η Καινουριου. Μπ΄ραβο της, ενώ ξέρει ότι τέτοιες δηλώσεις έίναι λόγος να σε αφανισουν απο προσώπου γης.