σε , ,

20 φωτογραφίες απ’ το προφίλ της Κ. Σακελλαροπούλου στο Facebook (που μόλις επανεμφανίστηκε)

Η μελλοντική Πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως αυτοπαρουσιάζεται στο Facebook

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook (που χτες είχε γίνει ανενεργός για να ελεγχθεί ίσως απ’ την ίδια, αλλά σήμερα επανεμφανίστηκε) η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρουσιάζει τη ζωή και την καθημερινότητά της με ζεστό, οικείο τρόπο. 

Εικόνες που σχολιάζουν την επικαιρότητα, φωτογραφίες από ταξίδια και τα παιδικά της χρόνια, φύση, αλλά και ζώα τα οποία υπεραγαπά.

Λογικά στη φωτογραφία είναι η κόρη της Νιόβη
Στο μουσείο της Πύλου
Για πεζοπορία στα βουνά της Θράκης
Στην Ροδόπη, για πεζοπορία

Υπάρχουν και φωτογραφίες με το σύντροφό της, τον νομικό Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος πέρασε από το δικαστικό σώμα, αλλά αποχώρησε για να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στις Βρυξέλλες.

Χαρακτηριστική είναι μια φωτογραφία με τον πατέρα της, Ν. Σακελλαρόπουλο που έβαλε η ίδια την επομένη της ανάδειξής της σε Πρόεδρο του ΣτΕ:

«Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε.

Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια. Έχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε.  Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά».

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες από ταξίδια και επισκέψεις σε μουσεία.

Υπάρχουν και φωτογραφίες με τους συναδέλφους της.

«Εμείς του ’60 οι εκδρομείς»: φωτογραφία με τις συμμαθήτριες και τη δασκάλα της στο δημοτικό.

Με την αδελφή της, μικρά κοριτσάκια και τους γονείς τους:

Η κυρία Σακελλαροπούλου (νεαρή μητέρα τότε) με την μητέρα της, την γιαγιά της και την κόρη της Νιόβη.

Σε παλαιότερο στιγμιότυπο με την μητέρα της και την 36 ετών σήμερα κόρη της Νιόβη, η οποία έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βρόμικος πόλεμος εναντίον της Σακελλαροπούλου

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Geros
Μέλος
Geros

Καλά όλα αυτά αλλά φωτογραφία από το Άγιο Όρος δεν βλέπω κι ανησυχώ…