σε , ,

5 αξέχαστες δηλώσεις του Κατσίκη που μας άφησαν με το στόμα ανοικτό

Σάλο έχουν προκαλέσει οι  δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για αναδοχή. O βουλευτής των ΑΝΕΛ προσπάθησε να αποδομήσει τα επιχειρήματα υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ταυτίζοντας την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την αιμομιξία:

Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών.  Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη  στο χρήμα δεν είναι αμαρτία;  Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής είναι ή όχι αμαρτία. Την ίδια αγάπη θα μπορούσα να ισχυριστώ πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας  και έχουν γίνει λογική της παράνοιας.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που o βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Κατσίκης, προκάλεσε με τις δηλώσεις του.  Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις «αγαπημένες μας!»

1. Να ανταλλάξουμε τους οκτώ για τους δύο

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Skai, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε ζητήσει την παράκαμψη της ελληνικής δικαιοσύνης για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Συγκεκριμένα είχε πει:

Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω πού θα μπορούσε να μας κοστίσει αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση.

2. Μπορείς ένας gay να είναι babysister;

Ο κ. Κατσίκης έχει τοποθετηθεί ξανά από το βήμα της Βουλής για τους ομοφυλόφιλους. Συγκεκριμένα είχε πει: «Πώς μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι εκπαιδευτικός» ή «Πώς γίνεται ένα gay άτομο, να είναι baby sitter». Ο ίδιος μάλιστα δικαιολόγησε την άποψη του, θέτοντας ως πρόσχημα την ψυχολογία των μικρών παιδιών που θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτή την εικόνα.

3. Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην Ελληνική Γη, στα Ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία

Με αφορμή τις προκλήσεις των Τούρκων αλλά και τις αναφορές των Σκοπίων περί Μακεδονίας, ο κ. Κατσίκης είχε αναφέρει κάτι που όπως σημείωσε , το είπε και στη βουλή στους σπουδαστές της εθνικής άμυνας. Ο συλλογισμός του πήγαινε κάπως έτσι:

Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην Ελληνική Γη, στα Ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία, να τη θεωρήσουμε ως ακόμα μια αλύτρωτη πατρίδα για μας και με τη σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος. Εννοώ αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, Ελληνική γη και ο νοών νοείτο

4. Η βία αντιμετωπίζεται με βία

Την άποψη του ότι η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών ανομίας εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Κατσίκης. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

Πιστεύω ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία» δήλωσε δε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας όμως ότι «ότι το 2008 κατέκριναν όσους αστυνομικούς πυροβολούσαν στον αέρα και σχηματίστηκαν δικογραφίες

5. Θα είναι άρρεν, θήλυ ή κάτι το ερμαφρόδιτο;

Η παρέμβαση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνου Κατσίκη στην τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για τη συζήτηση του Σ/Ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 40.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 60.000000%

Αφήστε μια απάντηση