σε , ,

Αυτή η τυφλή γατούλα βρήκε στην Αθήνα το άλλο της μισό – έναν πορτοκαλί γατούλη που έγινε τα «μάτια» της

Δεν πρέπει να χωριστούν

Η Σταματίνα Σταματάκου βρήκε ένα τυφλό ασπρόμαυρο γατάκι κάπου στην περιοχή Ταύρου – Καλλιθέας. Κανονικά θα προσπαθούσε βρει ένα σπίτι για αυτό, όμως τελικά προσπαθεί να βρει σπίτι και γι’ αυτό αλλά και για το νέο φιλαράκι του με το οποίο έγιναν αχώριστοι κατευθείαν.

Το σημείο που ζούσε, μόνο του, το τυφλό γατάκι πριν το πάρει η Σταματίνα

Γράφει στο Facebook της την ιστορία:

Τυφλό κοριτσάκι 2,5 μηνών υγιέστατο

Μέσα σε συντρίμμια και χαλάσματα, χωρίς πρόσβαση σε νερό και φαγητό -απορίας άξιον πως επέζησε- βρέθηκε το τυφλό γατάκι της φωτογραφίας. Δεν μπόρεσα να το αφήσω πίσω πάρα τα πολλά ζώα που έχω αναλάβει.

Μόλις το πήγα για φιλοξενία βρήκε το άλλο του μισό, ένα πορτοκαλί γατάκι που έγινε τα «μάτια» του.

Είναι ένα κοριτσάκι (το τυφλό ασπρόμαυρο γατάκι) κι ένα αγοράκι (το πορτοκαλάκι) περίπου 2,5 μηνών, έχουν ελεγχθεί κτηνιατρικά, είναι υγιέστατα, αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά και λατρεύουν τους ανθρώπους.

Το αγοράκι, «οδηγός» της φίλης του

Να ξέρετε ότι τα τυφλά γατάκια δεν υστερούν σε τίποτα από τα γατάκια που βλέπουν κανονικά. Τα τυφλά γατάκια βλέπουν με τα μάτια της ψυχής τους.

Δίνονται προς υιοθεσία μαζί, για την ακρίβεια δεν αναζητώ υιοθεσία, αναζητώ άνθρωπο που θα τα κοιτάξει με τα μάτια της ψυχής του, θα τα λατρέψει και θα ζήσουν μαζί για πάντα.

Σας παρακαλώ ανοίξτε το σπίτι σας μα κυρίως ανοίξτε την καρδιά σας για την τυφλή γατούλα και τον γατούλη-οδηγό της.

*Επικοινωνήστε με τη Σταματίνα στο προφίλ της στο Facebook (αν δεν έχετε facebook γράψτε μου στο mikropragmata@lifo.gr και θα σας φέρω εγώ σε επαφή).

No Title

No Description

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση