σε ,

Αποκλειστική πρώτη προβολή: Μonsieur Minimal – Tonight

Το νέο βίντεοκλίπ είναι μια ρομαντική ταινία μικρού μήκους με ύφος γουέστερν

Μετά την κυκλοφορία του single του “Tonight ” ο Μonsieur Minimal, μας παρουσιάζει και το βίντεο που συνοδεύει το νέο του τραγούδι.

Το βλέπουμε πρώτοι εδώ:

Πρόκειται για μια “ταινία μικρού μήκους” μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερίφηδες.

Το κλιπ υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος.

Με αυτό τον τρόπο ο Μonsieur Minimal, μας προϊδεάζει για τον vintage ήχο και την αισθητική που θα επικρατήσει στο νέο του άλμπουμ, με τον αινιγματικό τίτλο Easteria, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3/11/2020, σε Βινύλιο, CD, από την Mo.Mi.Records.

Ακούστε το Tonight στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcapm

Monsieur Minimal – Easteria Live Band στο Gazarte.
Σάββατα 24/10 και 7/11

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου  του single Tonight, ο Monsieur Minimal έρχεται, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου, στην ταράτσα του Gazarte, με σκοπό να μας παρασύρει στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοέμβριου, αλλά και παλιότερων αγαπημένων επιτυχιών του σε νέες κι ιδιαίτερες εκτελέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δείτε επίσης τα δυο singles που προηγήθηκαν.

Monsieur Minimal – Release Me

Monsieur Minimal –  Easteria

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote