σε ,

Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σαμόλης μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο-κλειδί

Ποιος είναι ο ηθοποιός και τραγουδοποιός που θα φέρει αναταράξεις στο Διαφάνι

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Αλέξανδρος, τον οποίο θα υποδύεται ο Δημήτρης Σαμόλης (Φωτο: Βάσια Αναγνωστοπούλου)

Απ’ ό,τι φαίνεται οι εκπλήξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται. Την ερχόμενη εβδομάδα ένας νέος χαρακτήρας εμφανίζεται στο Διαφάνι, o Αλέξανδρος, και χαίρομαι γιατί τον ερμηνεύει ο Δημήτρης Σαμόλης που πολύ εκτιμώ.

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο-κλειδί που θα αποκαλυφθεί την Τρίτη το βράδυ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Αλέξανδρος θα παίξει κομβικό ρόλο για την εξέλιξη της ιστορίας και -αναπόφευκτα- θα φέρει αναταράξεις στο Διαφάνι.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός είναι γνωστός για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζει αλλά και τους δύο (μέχρι στιγμής) δίσκους του.

Τώρα παίζει τον Ίωνα Δραγούμη στο θέατρο Χώρα, στην παράσταση ΜΑΡΙΚΑ του Πέτρου Ζούλια με τη Νένα Μεντή.

Απ’ το πρώτο του άλμπουμ, αυτό είναι το Fortune Cookie

Απ’ το δεύτερό του άλμπουμ, αυτό είναι το Ατάρι:

Και απ’ το τρίτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο: Το εξαιρετικό κλιπ «Η Δικτατορία της Ευτυχίας»

+ Από τη συνέντευξη που του πήρα το 2015:

– Διάβασα ότι πρωτοέπαιξες στο θέατρο στη Μελωδία της Ευτυχίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μπορείς να μου περιγράψεις την εμπειρία και ό,τι θυμάσαι απ’ αυτήν;

Ήμουν πρώτη Γυμνασίου οπότε θυμάμαι τα πάντα. Έπαιζα σε μια παράσταση όπου τραγουδούσα, χόρευα, έπαιζα και πληρωνόμουν πολύ καλά για την εποχή και την ηλικία μου. Θυμάμαι πως οι θεατές μόλις έρχονταν στα καμαρίνια μετά το τέλος της παράστασης για συγχαρητήρια αντιμετώπιζαν την Αλίκη με τρόπο που μου είναι δύσκολο να περιγράψω. Κάποιοι έβαζαν τα κλάματα, άλλοι της φιλούσαν τα χέρια. Επίσης θυμάμαι χαρακτηριστικά τη μυρωδιά του Θεάτρου Αλίκη.

-Το ότι ασχολήθηκες με την τέχνη από μικρός πώς σε επηρέασε;

Η πρώτη φωτογραφία απ’ τις Άγριες Μέλισσες (Φωτο: Βάσια Αναγνωστοπούλου)

Ο πατέρας μου είχε σοβαρές ενστάσεις που έμπαινα τόσο μικρός σε μια τέτοια διαδικασία και συμφωνήσαμε πως θα συνέχιζα μόνο αν έπαιρνα καλούς βαθμούς στο σχολείο. Έτσι από εκεί που στο Δημοτικό ήμουν μαθητής του 6 στο πρώτο τρίμηνο της πρώτης Γυμνασίου από τη λύσσα μου να συνεχίσω να παίζω στο Θέατρο έβγαλα 19 και κάτι! Πιστεύω αυτό με βοήθησε μετέπειτα να περάσω και στη Νομική. Ουσιαστικά ήταν μια εξωσχολική δραστηριότητα, άλλοι στην ηλικία μου πήγαιναν ποδόσφαιρο, κολυμβητήριο εγώ έπαιζα στο θέατρο.

Η Playlist της Ζωής μου: Ο Δημήτρης Σαμόλης επιλέγει τα 20 αγαπημένα του τραγούδια

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε