Το «Να προσέχεις τον Παντέλο» είναι ένα μακάβριο meme που μετράει ήδη μερικούς μήνες ζωής στο ελληνικό Internet. Η υπερβολική χρήση του για οποιονδήποτε ξεκινά το τελευταίο ταξίδι της ζωής του, δημιουργεί ένα πρόβλημα: Δεν το κάνει πλέον αστείο, αλλά προσβλητικό. Σήμερα ο «Παντέλος» τρεντάρει στο Twitter – σε μεγάλο βαθμό συνδυαστικά με τον Madclip, λόγω του ότι έφυγαν και οι δύο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα – και αποδεικνύει ότι έχουμε γίνει υπερβολικά κυνικοί πλέον, σε τρομακτικό βαθμό.
Υπήρξαν συμβουλές προς «γκαζοφονιάδες» και αστεία για την trap
𝕄𝕒𝕟 𝕠 𝕋𝕠 on X (formerly Twitter): “Μην τρέχετε σαν τον Παντελο γιατί θα τον προσέχετε μετά. #madclip / X”
Μην τρέχετε σαν τον Παντελο γιατί θα τον προσέχετε μετά. #madclip
Eddie on X (formerly Twitter): “αν και δεν μου ήταν συμπαθής, θα προτιμούσα να ζει ο #madclip και να πήγαινε το τραπ να συναντήσει τον Παντελο. / X”
αν και δεν μου ήταν συμπαθής, θα προτιμούσα να ζει ο #madclip και να πήγαινε το τραπ να συναντήσει τον Παντελο.
Άνιωθος AlAuh-Andro 🇨🇴 on X (formerly Twitter): “Δλδ τωρα θα λεμε “να προσεχεις τον Παντελο και τον Μαντκλιπ”? Ουτε να πεθανεις δεν θα μπορεις. Σε βαζουν να κανεις δουλειές κ στον αλλο κοσμο / X”
Δλδ τωρα θα λεμε “να προσεχεις τον Παντελο και τον Μαντκλιπ”? Ουτε να πεθανεις δεν θα μπορεις. Σε βαζουν να κανεις δουλειές κ στον αλλο κοσμο
Δεν έλειψαν οι αναφορές και στον Μίκη
GG on X (formerly Twitter): “Κάντε με μπλοκ, γέλασα 😭 #madclipνα προσεχεις τον παντελο pic.twitter.com/xNdncUK0kX / X”
Κάντε με μπλοκ, γέλασα 😭 #madclipνα προσεχεις τον παντελο pic.twitter.com/xNdncUK0kX
Κάποιοι μίλησαν κάπως πιο σοβαρά
JavaScript is not available.
No Description
Πάρλα on X (formerly Twitter): “Ο #madclip θα προσεχει τον παντελο. Μιας και με τις ίδιες μαλακιες σκοτώθηκαν και οι 2. Επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Ελα προχωραμε / X”
Ο #madclip θα προσεχει τον παντελο. Μιας και με τις ίδιες μαλακιες σκοτώθηκαν και οι 2. Επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. Ελα προχωραμε
Ορισμένοι αντιλήφθηκαν μια γενναία δόση πικρής χολής στα αστεία με τους νεκρούς καλλιτέχνες και τον «Παντέλο»
(((Ioanna Makri))) on X (formerly Twitter): “Aυτή η σαχλαμάρα με τον Παντέλο ας σταματήσει επιτέλους. Δεν είναι ούτε εξυπνάδα, ούτε μαγκιά, είναι φτηνή ποζεριά και ασέβεια για τον άνθρωπο που πεθαίνει, μια στιγμή που όλοι οι πολιτισμοί σέβονται / X”
Aυτή η σαχλαμάρα με τον Παντέλο ας σταματήσει επιτέλους. Δεν είναι ούτε εξυπνάδα, ούτε μαγκιά, είναι φτηνή ποζεριά και ασέβεια για τον άνθρωπο που πεθαίνει, μια στιγμή που όλοι οι πολιτισμοί σέβονται
χοντρό νιντζάκι on X (formerly Twitter): “Αυτή η καραμέλα με τον Παντέλο δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά, κόψτε το τουλάχιστον σήμερα #madclip / X”
Αυτή η καραμέλα με τον Παντέλο δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά, κόψτε το τουλάχιστον σήμερα #madclip
Τελικά, υπάρχει ένας διχασμός στο ελληνικό Twitter για το πότε κάνουμε χιούμορ με νεκρούς σταρ. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό «γίνεται παντού» και είναι κάτι «προχωρημένο» και όσοι δείχνουν ένα σεβασμό στους νεκρούς είναι «salty (;) οπισθοδρομικοί»
Don Kostaras on X (formerly Twitter): “Είστε πραγματικά πέρα βρέχει όλοι όσοι θεωρείτε ότι το “να προσέχεις τον #Παντελο” είναι ασέβεια, ποζεριά ή ο,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το οπισθοδρομικό μυαλό σας. μπείτε σε άλλης χώρας trending όταν πεθαίνει κάποιος, οι χαρακτηρισμοί είναι ίδιοι, οπότε μην αναφέρεστε σε κατάντια / X”
Είστε πραγματικά πέρα βρέχει όλοι όσοι θεωρείτε ότι το “να προσέχεις τον #Παντελο” είναι ασέβεια, ποζεριά ή ο,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το οπισθοδρομικό μυαλό σας. μπείτε σε άλλης χώρας trending όταν πεθαίνει κάποιος, οι χαρακτηρισμοί είναι ίδιοι, οπότε μην αναφέρεστε σε κατάντια
Είμαστε μια όμορφη (;) σουρεαλιστική ατμόσφαιρα
Manarina on X (formerly Twitter): “Το να μην βλέπεις τον Μίκη Θεοδωράκη στα δημοφιλή, αλλά να βλέπεις να τρενταρουν πρώτα πρώτα ο #madclip και το Παντελο, όχι ότι δεν το είχες καταλαβει και πριν οτι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα, αλλά τώρα επιβεβαιωνεσαι…. / X”
Το να μην βλέπεις τον Μίκη Θεοδωράκη στα δημοφιλή, αλλά να βλέπεις να τρενταρουν πρώτα πρώτα ο #madclip και το Παντελο, όχι ότι δεν το είχες καταλαβει και πριν οτι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα, αλλά τώρα επιβεβαιωνεσαι….
Ένα πιο ταιριαστό tribute στον Έλληνα trapper, που θα εκτιμούσε ο ίδιος
Γιώργος Κυριακίδης on X (formerly Twitter): “Αν πεθάνω αύριο θαψε με με μπαφοΝτυσε με Gucci κλείσε μου τον τάφοΜη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγαΘα ‘μαι καπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα. R.I.P LEGEND #madclip pic.twitter.com/thsoLXUsCN / X”
Αν πεθάνω αύριο θαψε με με μπαφοΝτυσε με Gucci κλείσε μου τον τάφοΜη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγαΘα ‘μαι καπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα. R.I.P LEGEND #madclip pic.twitter.com/thsoLXUsCN
Και μια σκληρή αλήθεια
Eddie on X (formerly Twitter): “Γουστάρεις γκάζια; Πήγαινε σε πίστα ή παίξε κανένα βιντεογκέιμ με αγώνες ταχύτητας (ανάλυση 4k έχουν φτάσει πια). Οι δρόμοι (ειδικά οι ελληνικοί) ΔΕΝ είναι για να τρέχεις. Μην είστε ανεύθυνοι μαλάκες.#madclip / X”
Γουστάρεις γκάζια; Πήγαινε σε πίστα ή παίξε κανένα βιντεογκέιμ με αγώνες ταχύτητας (ανάλυση 4k έχουν φτάσει πια). Οι δρόμοι (ειδικά οι ελληνικοί) ΔΕΝ είναι για να τρέχεις. Μην είστε ανεύθυνοι μαλάκες.#madclip
