σε ,

«Δεν ήταν εύκολο. Παλεύαμε 2 χρόνια με τον σύζυγό μου» – Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για την υιοθεσία του παιδιού της

Πώς αντιμετωπίζεις τη χρονοβόρα διαδικασία της υιοθεσίας;

Η πρώτη φορά που η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι μαζί με το σύζυγο της προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού, ήταν τον περασμένο Οκτώβρη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει τότε ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί αλλά αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και ότι πήραν μαζί την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένεια τους ενώ ήδη έχουν παιδιά.

Η ίδια είχε δηλώσει:

Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια τους μεγάλωσε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έχει δύο αγόρια από τον προηγούμενό του γάμο. Πλέον πρόσθεσαν και τέταρτο μέλος στην οικογένεια τους και η ηθοποιός μίλησε για το συγκεκριμένο βήμα αλλά και για την διαδικασία της υιοθεσίας.

 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου. Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας.

Η ηθοποιός ταυτόχρονα αποκάλυψε το όνομα του μικρού παιδιού αλλά και για το τι ανυπομονεί η ίδια περισσότερο

Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος. Περιμένω πότε θα με πει μαμά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

* Διαβάστε ακόμα

Με απλά λόγια: Ποια είναι η διαφορά της αναδοχής απ’ την υιοθεσία;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.