σε , ,

Δεν τον αφήνουν ή δεν θέλει να είναι κοντά στο παιδί; Μια θλιβερή δημόσια διαμάχη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή αλληλοδιαψεύδονται

Πηγή: eurokinissi

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Μαρία η άσχημη» όπου υποδύθηκε τον περιζήτητο εργένη της Αθήνας, Αλέξης Μαντά, ένας ρόλος που τον βοήθησε να γίνει ευρύτερα γνωστός. Ο ίδιος σπούδασε στο New York College και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη ενώ αργότερα μάθαμε ότι πατριός του είναι ο Κώστας Βουτσάς με τον οποίο μεγάλωσε από τα 4 του χρόνια.

Το 2018 ο Άνθιμος Ανανιάδης απέκτησε το πρώτο του παιδί με την 20χρονη χορεύτρια Μαρία Νεφέλη Γαζή, με την οποία όμως δεν είναι πια ζευγάρι.

Ο χωρισμός και η αμφισβήτηση

Πριν από λίγες ημέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου και παραδέχτηκε το χωρισμό του με την χορεύτρια:

«Είναι διαδεδομένο ότι δεν είμαστε μαζί πια. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πράγματα που συνέβησαν γύρω μας. Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…»

Πηγή: eurokinissi

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι, μετά από έναν καβγά, βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι. Τότε το γραφείου Τύπου του ηθοποιού είχε γράψει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια», ενώ η σύντροφός του έξω από το τμήμα δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει».

To the world you may be one person but to one person you are the world.

21.4k Likes, 237 Comments – Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on Instagram: “To the world you may be one person but to one person you are the world.”

Αυτήν τη φορά όμως, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» ο Ανανιάδης μίλησε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο για το ότι δεν μπορεί να δει το παιδί του ούτε τις μέρες των Χριστουγέννων αφού η πρώην σύντροφος του αμφισβητεί ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας.

«Ως πατέρας μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί λόγω του ότι υπάρχει αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή ότι μπορεί και να μην είμαι πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Το θεωρώ εξαιρετικά άδικο και άσχημο αυτό. Ζω με αυτό και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ουσιαστικός. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην είναι καλός σύζυγος αλλά μπορεί να γίνει καλός πατέρας κι αυτό είναι πάρα πολύ ουσιαστικό σε όλα τα πλαίσια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τι υποστηρίζει η πρώην σύντροφος;

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή έστειλε στο TLIFE την παρακάτω δήλωση βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΗΛΩΣΗ

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας, διαδόθηκαν κατ’ επανάληψη, εις βάρος μου από τον κ. Ανανιάδη, ψευδή γεγονότα σχετικά με την σχέση μας, τη σχέση του ιδίου με το ανήλικο τέκνο μου, καθώς και τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ανηλίκου τέκνου μου, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:

Με τον κ. Ανανιάδη μας συνέδεε σοβαρή αποκλειστική σχέση βασισμένη, όπως πίστευα εγώ, σε πραγματική αγάπη. Η σύλληψη του παιδιού μας αποτέλεσε την επισφράγιση της αγάπης αυτής και ουδέποτε συζητήθηκε έστω και ως ενδεχόμενο η άμβλωση, ώστε να εκφέρει οποιαδήποτε τυχόν άποψη γι’ αυτό ο κ. Ανανιάδης. Μετά τη γέννηση του παιδιού και παρά την τηλεοπτική προβολή της υποτιθεμένης χαράς του για τον ερχομό του υιού του και τις δηλώσεις του, επέδειξε απέναντί μου και απέναντι στο παιδί πλήρη αδιαφορία.

Συγκεκριμένα, ήταν πλήρης η απουσία οποιασδήποτε ψυχολογικής στήριξης προς εμένα, καθώς επίσης παντελής και η έλλειψη συναισθηματικής και οικονομικής αρωγής του κ. Ανανιάδη, τόσο στην ανατροφή όσο και στην καθημερινή διαβίωση του ανήλικου τέκνου μου, παρά τα όποια αντίθετα υποστηρίζονται από τους κύκλους του και τον ίδιο δημοσίως. Μετά δε την φωτογράφιση του παιδιού μου εν αγνοία μου σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενισχύθηκε η πεποίθηση μου ότι το ανήλικο τέκνο μου «χρησιμοποιείται» από τον κ. Ανανιάδη για διαφημιστικούς λόγους και για λόγους δημοσιότητας. Η πεποίθηση μου αυτή δε έγινε βεβαιότητα, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν προέβη εκουσίως στην αναγνώριση του ανήλικου παιδιού μου, αλλά μου ζήτησε μάλιστα διά μέσω της δικηγόρου του να προβώ σε test DNA του παιδιού, προκειμένου να αναλάβει όπως μου δήλωσε, τις υποχρεώσεις του ως πατέρας απέναντι στο παιδί. Αποκορύφωμα της ανάλγητης συμπεριφοράς του ήταν η άσκηση σωματικής βίας επάνω μου, η οποία ήταν και η αιτία που οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από κλήση περιπολικού της αμέσου δράσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα μου.

Η μήνυση η οποία υπεβλήθη εκ μέρους μου και εις βάρος του, αφορά στο αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία και αποδεικνύεται από ιατροδικαστική έκθεση.

Συμπερασματικά λοιπόν, εκ των προαναφερομένων, τα οποία αποδεικνύονται άπαντα από δημόσια έγγραφα, παρακαλώ να σταματήσουν οποιεσδήποτε αναφορές στο ανήλικο τέκνο μου, το οποίο σημειωτέον δεν ονομάζεται Τιμόθεος, οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός μου σε ψευδείς και μη εξακριβωμένες ειδήσεις, καθώς και οποιαδήποτε αναπαραγωγή βίντεο και / ή φωτογραφικού υλικού για το οποίο εγώ δεν έχω καμία γνώση και ανάμειξη και το οποίο αφορά στο ανήλικο τέκνο μου.

Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω τα νόμιμα σε περίπτωση που συνεχιστεί με οποιονδήποτε τρόπο να διασύρεται κατά κύριο λόγο το ανήλικο και αβάπτιστο τέκνο μου, αλλά και εγώ η ίδια. Με την πεποίθηση πως θα γίνει σεβαστή η μία και μοναδική αλήθεια.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.
Γαζή Μαρία- Νεφέλη.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση