σε , ,

Η Ελισάβετ Αντωνιάδη -η ‘φοιτήτρια’ του Twitter- πέθανε το πρωί σε ηλικία 22 ετών

Η ανακοίνωση από τον ξάδελφό της, και η αγάπη που εισέπραξε από αγνώστους την τελευταία ημέρα της ζωής της

Γνωστοποιήσαμε το θέμα χτες, με επιφύλαξη πάντα μιας και δεν ξέρουμε προσωπικά την χρήστρια που φέρεται να έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο τουίτ. (Αν πρόκειται για τρολιά πραγματικά όποιος το έστησε είναι απαράδεκτος).

Μια ημέρα μετά, κι αφού η περσόνα ‘απλή φοιτήτρια’ πρόλαβε να εισπράξει το πρώτο κύμα αγάπης μετά το ποστ, μαθαίνουμε τα δυσάρεστα νέα, αν καταλαβαίνουμε σωστά από ξάδελφό της που μπήκε στο λογαριασμό της για να στείλει ένα μήνυμα…

Απλή φοιτήτρια on Twitter

Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστερα από μάχη με τον καρκίνο.Η κηδεία θα γίνει σε στενο οικογενειακό κύκλο1/3στο Λαγονήσι.Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι.Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά.

Η αγάπη που εισέπραξε απ’ τους δικούς της, τους φίλους της, (αλλά και από αγνώστους την τελευταία ημέρα της ζωής της) είναι το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει κάποιον.

*ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ >>>

Η ‘απλή φοιτήτρια’ του Twitter έγραψε τον πιο συγκινητικό αποχαιρετισμό, αλλά δεν περίμενε αυτό που έγινε μετά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-30 points
Upvote Downvote

Total votes: 68

Upvotes: 19

Upvotes percentage: 27.941176%

Downvotes: 49

Downvotes percentage: 72.058824%

8 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
  1. Αγαπητέ κε Δημοκίδη,
    Θα ήθελα να παρακαλέσω να διερευνήσετε τη δυνατότητα απενεργοποίησης του τμήματος σχολιασμού με emoticons σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις αναρτήσεων όπως η συγκεκριμένη. Είναι ιδιαιτέρως άστοχο και άκομψο να διαβάζεις μια τόσο ευαίσθητη ανάρτηση και να πλαισιώνεται από αναγνώστες με σκέψεις και συναισθήματα όπως τέλειο ή lol κοκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
    Με εκτίμηση,
    Λεωνίδας

Αφήστε μια απάντηση