σε

Έπος σημαίνει Χάρις Αλεξίου και ΛΕΞ στο ίδιο κομμάτι

Η νέα δουλειά της Χαρούλας Αλεξίου κυκλοφορεί αύριο και περιλαμβάνει συνεργασία με τον ΛΕΞ

Photomix image

Τη νέα της δουλειά θα παρουσιάσει η Χάρις Αλεξίου, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αύριο 22 Νοέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος “Reworks”, με μια ανάρτηση. Το track list έκρυβε μια έκπληξη: τον ΛΕΞ.

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια τα οποία είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, καθώς τα έχει τραγουδήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια στο παρελθόν και αυτή τη φορά τα ερμηνεύει ξανά αλλάζοντας τον ρυθμό και έχοντας κάποιες συνεργασίες. Για παράδειγμα, με τον Χρήστο Μάστορα θα ερμηνεύσουν μαζί το “Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ”, ενώ με τους O.P.A. θα τραγουδήσουν το “Μες Στα Δυο Της Μάτια” και με τη Kid Moxie την “Πανσέληνο”.

Η tracklist:

1.Ο άνθρωπος του κάβου
2.Εσύ με ξέρεις πιο πολύ (συμμετέχει ο Χρήστος Μάστορας) @xmastoras
3.Άσπρο φεγγάρι
4.Μια πίστα από φώσφορο
5.Μία είναι η ουσία
6.Ψυχές και σώματα
7.Πανσέληνος (συμμετέχει η Kid Moxie) @kid.moxie
8.Φύγε (συμμετέχει ο ΛΕΞ) @lextgk
9.Μες στα δυο της μάτια (συμμετέχουν οι O.P.A.)
10.Το τανγκό της Νεφέλης

Ναι, και ΛΕΞ έχει ο δίσκος

Κάποιοι έπαθαν σοκ βλέποντας το όνομα του ΛΕΞ στη λίστα. Με τον ράπερ θα ερμηνεύσουν μαζί το “Φύγε”. Κάπως ανυπομονούμε.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια