σε ,

Γυναίκα βρήκε τον σκύλο που είχε χάσει, χάρη σε ένα κουτί μπίρας

Τρία χρόνια μετά, το θαύμα συνέβη

Πριν από τρία χρόνια, η Monica Mathis έχασε την σκυλίτσα της, Hazel. Εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού όπου την είχε δεμένη με λουρί. Μετά από μια έντονη αναζήτηση που απέβη άκαρπη, η Monica μετακόμισε από την Αϊόβα των ΗΠΑ στη Μινεσότα λόγω εργασίας, πιστεύοντας ότι την είχε χάσει για πάντα.

Φέτος τον Ιανουάριο, η εταιρία Motorworks Brewing από την Φλόριντα των ΗΠΑ ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία στην οποία παρουσίαζε φωτογραφίες σκύλων από καταφύγια ζώων σε κουτιά μπύρας με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα αγνοούμενα σκυλιά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα καταφύγια.

Security Check Required

No Description

Η Mathis κοιτούσε τις φωτογραφίες των σκυλιών στα social media όταν ένα από αυτά της φάνηκε γνωστό. Ήταν η Hazel. «Δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκε στη Φλόριντα. Τους έστειλα όσες φωτογραφίες μπόρεσα να βρω για να αποδείξω ότι είναι δικιά μου», δήλωσε.

Αφού εξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία, το καταφύγιο σιγουρεύτηκε για την ταυτότητα της Hazel και αποφάσισε να την αποδώσει στην νόμιμη ιδιοκτήτρια της. Συμφώνησαν μάλιστα να καλύψουν και τα έξοδα μεταφοράς της. «Νιώθω ευλογημένη που θα επιστρέψει στο σπίτι μαζί μου», δήλωσε η Mathis σύμφωνα με το upworthy.

Ενώ ο υπεύθυνος του καταφυγίου συμβουλεύει: «Δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος να εντοπίσουμε την ιδιοκτήτρια. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να σιγουρεύονται ότι όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι ενημερωμένα και αν το κατοικίδιο τους εξαφανιστεί να μην σταματάνε ποτέ να ελπίζουν.»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε