σε , , ,

Η εξαιρετική απάντηση ενός κωμικού στο σχόλιο hater: «Σταμάτα να αναφέρεις πως είσαι γκέι κάθε πέντε λεπτά»

Ο δημοφιλής κωμικός μοιράστηκε την απάντησή του, κι έγινε viral

Μετά και από την εν εξελίξει διαμάχη για τα μαθήματα σχετικά με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στα σχολεία, η οποία πυροδοτήθηκε από τις διαμαρτυρίες σε σχολείο του Μπέρμινχαμ, τα ΛΟΑΤΚΙ θέματα βρίσκονται ψηλά στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

Προφανώς, δεν χαίρονται όλοι με αυτό. Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και στο 2019, θα προτιμούσαν οι ΛΟΑΤΚΙ άνθρωποι και τα θέματα που τους απασχολούν  να παραμένουν στην ντουλάπα.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο όταν ο κωμικός Τομ Άλεν κοινοποίησε ένα σχόλιο που δέχτηκε στο facebook. Το σχόλιο έγραφε:

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι είσαι γκέι. Παρακαλώ σταμάτα να το αναφέρεις κάθε πέντε λεπτά, είναι 2019. Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει…».

Ο Άλεν είχε την τέλεια απάντηση για αυτό. Δημοσίευσε στο twitter μια μακροσκελή απάντηση με τη λεζάντα «Απάντησα σωστά σε αυτό;».

Tom Allen on Twitter

Did I respond to this correctly?

Η απάντησή του, με μπόλικο σαρκασμό:

…Πρέπει όμως! Και κάθε πέντε λεπτά! Το πιο δύσκολο είναι όταν είμαι σε κηδεία και το χρονόμετρο του πενταλέπτου χτυπά!

Σοβαρά τώρα. Υποθέτω πως μιλάω για αυτό επειδή είναι μέρος της ταυτότητάς μου. Και οι στρέιτ άνθρωποι μιλάνε για τις δικές τους «κάθε πέντε λεπτά» τουλάχιστον- αλλά θα ήταν εξουθενωτικό για σένα να τους απαντάς φαντάζομαι.

Και εφόσον με έκαναν να ντρέπομαι για αυτό για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου (ακόμη και τώρα δεν το έχω ξεπεράσει) και δέχομαι μηνύματα (κάθε πέντε με δέκα λεπτά) τα οποία λένε ότι πραγματικά τους βοήθησε το γεγονός ότι είμαι στην πρώτη γραμμή σε αυτό, μάλλον θα το συνεχίσω. Και σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται εάν τα παιδιά θα πρέπει να μαθαίνουν τα σχολεία πως ότι οι γκέι άνθρωποι ακόμη υπάρχουν και ποια μέρη του κόσμου θέλουν να λιθοβολούν μέχρι θανάτου γκέι ανθρώπους, αναρωτιέμαι αν τώρα είναι σημαντικότερο από ποτέ όλοι μας να μιλάμε θετικά για το ποιοι πραγματικά είμαστε. Φεύγω γιατί το χρονόμετρό μου είναι έτοιμο να- ωχ-

Είμαι γκέι!

Με εκτίμηση, Τομ Άλεν

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Είναι αυτοί οι 37 διάσημοι γκέι ή στρέιτ; Κάνε το τεστ που αποδεικνύει πως δεν έχει σημασία

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση