σε ,

Η οικονομική κατάρρευση, τα χρέη και τα εξώδικα – Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά ανοιχτά

Περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά «Τατουάζ» που μεταδίδεται στον Alpha, μετακόμισε από το Κάτω Μαζαράκι της Αχαΐας στην Αθήνα κάνοντας διάφορα χειρωνακτικά επαγγέλματα, ώσπου συμμετείχε για πρώτη φορά ως κομπάρσος στην τηλεοπτική σειρά «Λόλα» με πρωταγωνίστρια την Άντα Λιβιτσάνου. Στη συνέχεια συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» των Ρήγα – Αποστόλου ενώ πριν από την εμφάνιση του στο «Τατουάζ» συμμετείχε και στην καθημερινή σειρά του Αντ1 «Μπρούσκο».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν και εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από μερικά χρόνια.

Η οικονομική κατάρρευση

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα, όταν βρέθηκε να χρωστάει 80.000 ευρώ.

Με τις οικονομίες που είχα τότε έφτιαξα ένα μαγαζί, μαζί με άλλον έναν ο οποίος στην πορεία έφυγε. Το μαγαζί έμεινε στο όνομα μου, αρχικά πήγαινε καλά, τους πρώτους εφτά, οχτώ μήνες δούλεψε πολύ καλά, μετά ξεκίνησαν όμως τα επεισόδια στο Σύνταγμα, θυμάμαι καθόσουν στο μαγαζί μεσημέρι και έκλαιγαν τα μάτια σου από τα δακρυγόνα.

Η οικονομική κρίση όμως καθώς και η μη καταβολή των δεδουλευμένων του από την παραγωγή του «Αμάρτημα της Μητρός μου» δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Περίμενα κάποια λεφτά από το «Αμάρτημα της Μητρός μου» το οποίο δήλωσε χρεοκοπία και δεν πήρα καθόλου λεφτά. Δεν είχα back up να το στηρίξω, οπότε σιγά σιγά ξεκίνησαν τα εξώδικα, οι αγωγές, έδιωξα προσωπικό, δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μαζί με τον αδερφό μου. Αρχίζω να μην έχω άλλη λύση, ψυχολογία μηδέν και δεν έβγαινε να έχω το μαγαζί. Ό,τι πήρα από την πώληση του μαγαζιού το έδωσα στο Δημόσιο σε όλα αυτά που χρωστούσα, στις οφειλές μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Διαβάστε επίσης

Τι πρόβλημα έχει το ΕΣΡ με το Τατουάζ;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.