σε ,

Η τραγική ειρωνεία του (για πάντα καρφιτσωμένου) τουίτ του Μπεσκένη, που σήμερα δικαιώθηκε μετά θάνατον

O δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πριν από ένα χρόνο, στα 43 του (μια μέρα μετά τη βάφτιση του παιδιού του).

Πριν φύγει από ανακοπή καρδιάς, είχε κατηγορηθεί -άδικα και συκοφαντικά, όπως τώρα αποδείχτηκε- απ’ τον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Καταδικάστηκε ο Πολάκης – Δικαίωση μετά θάνατον για τον Βασίλη Μπεσκένη | LiFO

Ένοχο για εξύβριση έκρινε τον Παύλο Πολάκη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για τις δημόσιες καταγγελίες του σε βάρος του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ότι

Ο κ. Πολάκης, σε μια προσπάθεια να απαξιώσει την κριτική του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ είχε ισχυριστεί ότι ο Μπεσκένης υπήρξε δήθεν διορισμένος στο ΚΕΕΛΠΝΟ.  Όμως το Πρωτοδικείο σήμερα έκρινε πως ο υπουργός είχε κάνει ψευδείς ισχυρισμούς που είχαν σκοπό «να προσβάλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή» του δημοσιογράφου.

Σε άλλο σημείο του σκεπτικού επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης «δεν είχε ιδιαίτερη αποδεικτική θεμελίωση» – άλλωστε ο εκλιπών δημοσιογράφος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βέβαια αυτό το είχε βροντοφωνάξει πολλές φορές ο Μπεσκένης όσο ζούσε. Όμως ο κ. Πολάκης ποτέ δεν του είχε ζητήσει συγγνώμη, ούτε είχε παραδεχτεί το ψέμα ή/και το λάθος του. (Ούτε τώρα το κάνει φυσικά.)

Η λάσπη που του πέταξε ο κ. Πολάκης σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στον Μπεσκένη, είχε μαυρίσει τους τελευταίους μήνες της ζωής του, και η ανακοπή καρδιάς ίσως δεν ήταν απαραίτητα άσχετη.

Άλλωστε φαίνεται πώς μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του, οι συκοφαντικές κατηγορίες «έτρωγαν» τον Μπεσκένη, που άφησε στην αιωνιότητα καρφιτσωμένο πάνω-πάνω στο λογαριασμό του, αυτό το τουίτ:

Screenshot 5 8

Ενώ είχε γράψει και πιο πρόσφατα (μέχρι και λίγες μέρες πριν πεθάνει), χάρη στο καρφίτσωμα, η διάψευση έμεινε πάνω απ’ όλα.

Πόσο άδικο που δεν ζει για να μάθει τη σημερινή του δικαίωση και την ήττα του συκοφάντη του.

Vasiliki Siouti on X (formerly Twitter): “Δεν γνώριζα προσωπικά τον Β. Μπεσκένη, είχα ακούσει τις κατηγορίες του Πολάκη και είχα αναρωτηθεί. Είχα δει ότι είχε καρφιτσωμένο τουίτ αυτό, πράγμα που δείχνει πόσο τον πονούσε η κατηγορία που σήμερα αποδείχθηκε συκοφαντία, αλλά δεν ζει να δει τη δικαίωση.Συγκλονιστική αδικία. pic.twitter.com/infPZhdHRi / X”

Δεν γνώριζα προσωπικά τον Β. Μπεσκένη, είχα ακούσει τις κατηγορίες του Πολάκη και είχα αναρωτηθεί. Είχα δει ότι είχε καρφιτσωμένο τουίτ αυτό, πράγμα που δείχνει πόσο τον πονούσε η κατηγορία που σήμερα αποδείχθηκε συκοφαντία, αλλά δεν ζει να δει τη δικαίωση.Συγκλονιστική αδικία. pic.twitter.com/infPZhdHRi

Πώς αντέδρασε ο κ. Πολάκης; Με τον ίδιο τρόπο που έχει αντιδράσει σε πολλά θέματα που αφορούν θανάτους. Με απίστευτη απρέπεια και νέους ισχυρισμούς:

DzOV j0XgAAdimY

Βεβαίως, αν ο Μπεσκένης είχε εργαστεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, δε θα χρειαζόταν να ασχοληθεί «επισταμένα» ο κ. Πολάκης, απλώς θα προσκόμιζε ένα και μοναδικό αληθινό αποδεικτικό στοιχείο.

Screenshot 7 8

DzOXGMHXQAES2v6

JavaScript is not available.

No Description

Φυσικά για παραίτηση του υπουργού (ή για αποπομπή του απ’ τον Πρωθυπουργό) ούτε λόγος.

Συνηθίσαμε…

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευτυχώς απομονώθηκαν: Οι καφρίλες στα social media για το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια