σε , , ,

Η υπέροχη οικογενειακή ανάρτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Όσα συγκινητικά αλλά και ελπιδοφόρα έγραψε για τη μητέρα του

Χωρίς πολλά λόγια, μεταφέρω εδώ την ανάρτηση του Φώτη, με τις ευχές μου προς αυτόν και όλους όσους αγαπά:

Όταν εμπιστεύεσαι την επιστήμη, διότι έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει να ζήσεις ακόμα περισσότερο χαρίζοντας σου περισσότερες στιγμές με τους δικούς σου, μου φαίνεται αδιανόητο να δυσπιστείς απέναντι σε ένα εμβόλιο, προτρέποντας μάλιστα τους άλλους να μη χάφτουν ότι τους σερβίρουν οι πάμπλουτες φαρμακευτικές εταιρίες. Λες ό,τι μπούρδα σου κατεβαίνει στο κεφάλι με ύφος μάλιστα ότι δεν τρως κουτόχορτο, κάνοντας επίθεση σε όσους για άλλη μία φορά θα εμπιστευτούν την επιστημονική κοινότητα.

Από τη στιγμή που αφού διαγνωστείς με καρκίνο εμπιστεύεσαι τους γιατρούς και δέχεσαι να κάνεις χημειοθεραπεία γνωρίζοντας τις πολύ δυσάρεστες παρενέργειες, τον πόνο, τους εμετούς, την όψη σου που αλλάζει, με αμφίβολο αποτέλεσμα και δεν πας σε μάγους στον Αμαζόνιο να σε γιατρέψουν, απορώ πώς θεωρείς λογικό ότι εσύ πρέπει να περιμένεις να δεις τις παρενέργειες του εμβολίου και μετά να κρίνεις εάν θα το κάνεις (γιατί εσύ είσαι ελεύθερος άνθρωπος και φυσικά ξερόλας).

Υ.Γ. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα το 2007 έκανε ότι της είπαν οι γιατροί και χάρη σε αυτούς και τα φάρμακα που της έδωσαν κλείνει αυτές τις μέρες τα 86. Αν είχε κολλήσει τον covid 19 θα ήταν πολύ δύσκολα γι’ αυτήν. Αυτός ήταν και ο λόγος που την κρατήσαμε μακρυά από τον κόσμο, χωρίς αγκαλιές και φιλιά.

Ευτυχώς θα είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστεί για να συνεχίσει τη ζωή της έτσι όπως έχει μάθει μέχρι τώρα, φτάνοντας τα 100.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

*Ακούστε τα άψογα podcasts του Φώτη Σεργουλόπουλου: Συνεντεύξεις με ανθρώπους που, τελικά, καλά τα κατάφεραν.

**ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι πλέον σπάνιο να μην σε εκπλήσσει δυσάρεστα ένας καλλιτέχνης: Η περίπτωση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote