σε , ,

Καθηγήτρια απολύθηκε επειδή μηδένισε μαθητές που δεν παρέδωσαν την εργασία τους

Ένας κανονισμός οδήγησε στην απόλυσή της και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι εναντιώνονται σε αυτόν

Μία ασυνήθιστη ιστορία διαδραματίστηκε πέρυσι στη Φλόριντα και έγινε viral μόλις πρόσφατα. Μια καθηγήτρια, που λέγεται Diane Tirado, βαθμολόγησε με μηδέν κάποιους μαθητές οι οποίοι δεν παρέδωσαν καν την εργασία που τους είχε αναθέσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυσή της.

Όπως διαβάζουμε στο Upworthy, στα δημοτικά σχολεία στις ΗΠΑ ισχύει ένας κανονισμός ο οποίος δεν επιτρέπει στους καθηγητές να βαθμολογούν με μηδέν τους μαθητές και ο χαμηλότερος βαθμός που μπορούν να βάλουν είναι το 50 στα 100, ακόμη και αν οι μαθητές παραδώσουν λευκή κόλα.

Όπως φαίνεται, η Diane δεν συμφωνεί με αυτόν τον κανονισμό και αποφάσισε να κάνει αυτό που θεώρησε η ίδια σωστό. Το σχολείο διαφώνησε, την απέλυσε και εκείνη μετά έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους μαθητές της – στον πίνακα.

«Αντίο παιδιά, η κα Tirado σας αγαπά και σας εύχεται τα καλύτερα στη ζωή σας. Απολύθηκα επειδή αρνήθηκα να σας βαθμολογήσω με 50 όταν δεν παραδώσατε τίποτα. Με αγάπη, κα Tirado».

Επίσης έκανε μια δημοσίευση στο Facebook για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Ο βαθμός στην τάξης της κας Tirado κερδίζεται. Είμαι τόσο στεναχωρημένη που έχουμε ένα έθνος με παιδιά που περιμένουν να πληρώνονται και να ζουν απλά επειδή εμφανίζονται (στις τάξεις)».

Η δημοσίευση της Diane έγινε viral και οι περισσότεροι σχολιαστές συμφώνησαν μαζί της, ότι δηλαδή δεν είναι δίκαιο να παίρνουν βαθμούς μαθητές οι οποίοι δεν παραδίδουν καν μια εργασία.

«Ο λόγος που ξεκίνησα αυτή τη μάχη είναι επειδή είναι γελοίο. Η διδασκαλία δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολη», σημείωσε η ίδια.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχολείο θα πληρώσει 53.000 δολάρια για την επανεκτύπωση του Yearbook του λόγω χειρονομίας

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση