σε , ,

Κλασικό παράδειγμα απρεπούς συμπεριφοράς

Όσα πάνε στραβά μ’ αυτή τη φωτογραφία – Και πώς μπορούν να διορθωθούν

Τα εκπαιδευτήρια σκύλων Dún Laoghaire K9 μοιράστηκαν αυτή τη φωτογραφία μαζί με το εξής μήνυμα:

«Κλασικό παράδειγμα απρεπούς συμπεριφοράς. Κάποια στιγμή ο σκύλος θα αντιδράσει. Το παιδί θα τραυματιστεί και το σκυλί θα χαρακτηριστεί επιθετικό και ίσως σταλεί για ευθανασία.

Μην επιτρέπετε στα παιδιά να κακομεταχειρίζονται τα ζώα. Δεν είναι χαριτωμένο. Δεν είναι αστείο. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι επικίνδυνο και ανόητο. Σκύλοι και παιδιά πληρώνουν τις συνέπειες από την έλλειψη κοινής λογικής των γονέων»

Prime example of what NOT to allow. Eventually it will come to a head and the dog will have enough. This child will be injured and this dog will be labeled aggressive and rehomed or likely euthanized. Stop allowing children to mistreat dogs. It’s not cute. It’s not funny. It’s not playful. It’s dangerous and stupid. The dog and child pay the consequences for the parents lack of common sense.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Να μερικά από τα σχόλια γονέων που δέχτηκε
libertarirynn:

Υπάρχουν πολλοί που λένε πράγματα όπως «ένας σκύλος δεν θα βλάψει ποτέ ένα μωρό», «το παιδί δεν φταίει ποτέ αν ο σκύλος επιτεθεί» και «κάποιοι βλέπουν τα πάντα ως κακοποίηση»
Κοιτάξτε: Τα σκυλιά δεν είναι άνθρωποι. Δεν λειτουργούν με ανθρώπινη λογική. Δεν ακολουθούν τους ανθρώπινους ηθικούς κώδικες. Δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι «καλός σκύλος» ή όχι. Αν χτυπάς συνεχώς έναν σκύλο, κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Ένα σκυλί δεν μπορεί να μιλήσει και να πει «σταμάτα να με χτυπάς». Θα αντιδράσει δαγκώνοντας σε. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το παιδί.

Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και μην αφήσετε τα παιδιά σας να χτυπούν το σκύλο σας, ανεξάρτητα από το πόσες φορές το έχουν κάνει ως τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να αντιδράσει. Μην διδάσκετε στα παιδιά σας ότι είναι οκ να μεταχειρίζονται τα ζώα σαν σάκους του μποξ. Είναι εξαιρετικά άδικο τόσο για το ζώο όσο και για το παιδί. Μπορεί να τραυματιστεί ένα παιδί ή να σταλεί ένας σκύλος για ευθανασία επειδή νομίζετε ότι τα σκυλιά είναι παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει για τις γάτες και οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο. Διδάξτε στο παιδί σας πώς να μεταχειρίζεται σωστά τα ζώα, ή αλλιώς, μην τους παίρνετε κατοικίδια.

randomslasher:

Τα παιδιά μπορούν να εκπαιδευτούν από πολύ μικρή ηλικία. Όταν σώσαμε μια αδέσποτη γάτα, την δώσαμε σε μια φίλη μας που είχε μικρό παιδί και του δίδαξε αμέσως πώς να φέρεται στην γάτα. Του έμαθε πώς ν’ αναγνωρίζει ότι η γάτα δεν θέλει να την αγγίζουν κτλ. Τώρα, πλησιάζει τη γάτα αργά αργά και της λέει «ήρεμα, ήρεμα» πριν την χαϊδέψει. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και δούλεψαν πολύ για να χτίσουν την σχέση τους. Αν πιστεύετε ότι το παιδί σας δεν είναι αρκετά μεγάλο για να καταλάβει πώς να μεταχειρίζεται σωστά ένα κατοικίδιο ζώο, είναι καλύτερο να μην τα αφήνετε μαζί τους χωρίς επίβλεψη.

aeliad:

Ακόμα και τα πιο γλυκά ζώα δαγκώνουν. Ακόμη και τα πιο ήρεμα ζώα νευριάζουν. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές φταίει ο άνθρωπος και είναι τα ζώα που πληρώνουν τις συνέπειες. Μάθετε στα παιδιά να σέβονται τα ζώα.

ainawgsd:

Ο σκύλος μου παραλίγο να δαγκώσει το παιδί μου δύο φορές όταν ήταν βρέφος. Και τις δύο φορές το παιδί τον χτύπησε ξαφνικά εκεί που κοιμόταν. Ευτυχώς ο σκύλος κρατήθηκε και δεν τον δάγκωσε, αλλά αν το έκανε δεν θα ήταν δικό του λάθος.
Δεν άφησα ποτέ τα παιδιά μου μαζί με τα ζώα χωρίς επίβλεψη, ειδικά όταν ήταν πολύ μικρά για να καταλάβουν πώς να τους συμπεριφέρονται. Ακόμα και από πολύ μικρή ηλικία, τα παιδιά μου συνειδητοποίησαν ότι αν τα ζώα έκαναν κάτι «κακό», αυτό οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Ναι, κάποιες φορές γρατζουνίστηκαν ως μικρά παιδιά, αλλά συνειδητοποίησαν ότι αυτό οφείλεται στο τρόπο που πλησίασαν τη γάτα και δεν το ξαναέκαναν.themindcircle]

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

28 συναρπαστικές φωτογραφίες παιδιών που αράζουν με άγρια ζώα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε