Η σελίδα του μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη στο facebook, είναι αυτό που οι Αμερικάνοι αποκαλούν WHOLESOME, με απλά ελληνικά δηλαδή, μπορεί με τη γλυκύτητα και την ειλικρίνεια που εκπέμπουν οι αναρτήσεις του διάσημου μάγειρα να σου φτιάξουν τη διάθεση.
O Ηλίας με το ιδιαίτερο και προσωπικό του στυλ, σχολιάζει την επικαιρότητα και δείχνει κάθε φορά, ότι εκτός από εξαιρετικός γνώστης της κουζίνας είναι και εξαιρετικός άνθρωπος.
Εκτός λοιπόν από τις πολλές αναρτήσεις με ζουμερά φαγητά που θες να τα φας από την οθόνη που είναι άλλωστε και η ειδικότητα του, ο Μαμαλάκης κάνει διάφορα άλλα ποστ, άλλες φορές φιλοσοφικά και άλλες φορές ποιητικά με πολλά από αυτά να βγάζουν μία όμορφη μελαγχολία, του ανθρώπου που έζησε πολλά και η σοφία της ζωής του χάρισε υπομονή και έναν τρόπο να περνάει καλά με τις μικρές χαρές της ζωής, χωρίς να σνομπάρει και τα χαϊλίκια βέβαια.
Αφορμή για αυτό το άρθρο όμως δεν είναι τα θετικά vibes που διαμοιράζει μέσω του facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης, αλλά η στήριξή του στη Μαρίνα Σάττι εν μέσω των πυρών που δέχεται η εκπρόσωπος μας στο Eurovision τις τελευταίες μέρες από τους “αυτό στο βιντεοκλίπ δεν είναι η Ελλάδα μας” ή “Το τραγούδι είναι απαίσιο γιατί δεν είναι η Ελλάδα μας” οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι οι ίδιοι.
Η στήριξη ξεκίνησε έτσι:
Η δεύτερη ανάρτηση του για το τραγούδι:
Μάλιστα σε κάποια φίλη του που έγραψε:
“Ε όχι αλλά με το ζόρι να σου αρέσει κάτι δεν γίνεται…μην είμαστε κ το άλλο άκρο.”
Απάντησε:







