σε , , ,

Μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Τώρα βοηθά με πατρικές συμβουλές παιδιά χωρίς πατέρα στο You Tube

Άνδρας που τον εγκατέλειψε ο πατέρας του, μοιράζεται την πατρική του σοφία και οδηγίες επιβίωσης στο κανάλι του “Dad, How Do I?”

Ο πατέρας του Rob Kenney εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν αυτός ήταν 12 ετών. Όντας ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας, ο Kenney πήγε να ζήσει με τον μεγαλύτερο αδερφό του και πέρασε τα εφηβικά του χρόνια χωρίς την καθοδήγηση του πατέρα του.

Πλέον είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, όπου δημοσιεύει βίντεο με συμβουλές και οδηγίες επιβίωσης που συνήθως δίνει ένας πατέρας στο παιδί του, με τον τίτλο “Dad, How Do I?” (Μπαμπά, πώς το κάνω;).

Τα βίντεο του 55χρονου περιέχουν συμβουλές για το πώς να ξυρίσεις το πρόσωπό σου, πώς να δέσεις τη γραβάτα σου, πώς να σιδερώσεις ένα πουκάμισο, πώς ν’ αλλάξεις λάστιχο και πολλά ακόμα tips για απλά καθημερινά ζητήματα. Τα βίντεο του έχουν γίνει viral κυριολεκτικά σε χρόνο-μηδέν και όλοι δίνουν συγχαρητήρια στον Kenney για τη φαινομενικά απλή ιδέα του, η οποία όμως μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική για κάποιον που μεγάλωσε χωρίς μια πατρική φιγούρα στη ζωή του.

Πρόσφατα μια δημοσίευση του Chris Hart στο Facebook έγινε viral με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι συνδρομητές του από 41.700 σε 324.000 μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Security Check Required

No Description

Σε συνέντευξή του στο WICU, ο Rob εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ξεκινήσει το κανάλι του:

«Προέρχομαι από μια διαλυμένη οικογένεια, γι’ αυτό έχω στόχο μου στη ζωή να μεγαλώσω σωστά παιδιά. Θα ήθελα να περάσω στους νεότερους όσα έχω μάθει και να τους βοηθήσω όσο μπορώ. Δέχομαι καταπληκτικά σχόλια από όλο τον κόσμο και χαίρομαι γι’ αυτό.

Προφανώς, η πατρότητα είναι κάτι περισσότερο από το μάθεις πώς ν’ αλλάζεις λάμπα, αλλά μιλάω και για άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα την διαχείριση των οικονομικών.

Έχω λάβει πολλά συγκινητικά μηνύματα από άτομα που έχουν μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα τους και μου λένε ότι παρακολουθούν τα βίντεο μου με συγκίνηση», είπε.

Ο Kenney ανεβάζει ένα βίντεο κάθε εβδομάδα. Αυτό είναι το πρώτο του βίντεο:

Κι αυτό είναι το πιο πρόσφατο βίντεο του με τίτλο «Πώς να διορθώσεις ένα καζανάκι»

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατέρας φτιάχνει επικίνδυνες φωτο της κόρης του για να φρικάρει τους συγγενείς τους

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε