Μια κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μεταξύ της Ghetto Queen και της Kimi, με αποκορύφωμα ένα βίντεο με το άγριο ξύλο που φαίνεται να έπαιξαν οι δυο τράπερς χθες το βράδυ να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ναι, όχι ιδανικό. Ούτε καν κοντά στο ΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ, βλέπουμε από story σε story, ένα βίντεο με τις τράπερς Ghetto Queen και Kimi να πιάνονται στα χέρια και να χτυπά η μια την άλλη χωρίς δισταγμό. Είναι αυτό ένα βίντεο που θα έπρεπε να βαϊραλιάζει λεπτό το λεπτό; 100% όχι, αλλά είμαστε και απολύτως πεπεισμένοι πως δεν θα έπρεπε να έχει καν δημοσιευθεί.
Σε αυτό, οι δυο γυναίκες φαίνονται να πιάνονται στα χέρια και η μια να χτυπά την άλλη βίαια, σε περιοχή της Αθήνας. Αρχικά, αντάλλαξαν ύβρεις και στη συνέχεια η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σκηνή σκληρής βίας. Οικεία πρόσωπα που βρίσκονται μαζί τους έσπευσαν να τις χωρίσουν, ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι μετά τη λήξη του σοβαρού επεισοδίου, ένας άνδρας χτυπά έναν άλλο.
Λίγες ώρες μετά το άγριο ξύλο, η Ghetto Queen έδωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram λεπτομέρειες για το συμβάν. “Θα βάλω να σε βρούνε”, λέει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στην Kim Kaldi, ενώ δεν διστάζει καν να χρησιμοποιήσει βρισιές για να τη χαρακτηρίσει. Εν τω μεταξύ, λίγο αργότερα, η Kim Kaldi, με βίντεο στο προφίλ της στα social media, εξήγησε ότι δεν έχει “καμία γρατζουνιά”.
View this post on Instagram
“Δεν θέλω να τρελαίνεστε. Η Κιμάρα δεν χάνει ποτέ”, αναφέρει μεταξύ άλλων, τη στιγμή που αφαιρούσε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της, ώστε να δείξει ότι η Ghetto Queen δεν της έκανε κανένα σημάδι.
Τα σχόλια
Εν τω μεταξύ, αν κρίνουμε από τα σχόλια, κάποιοι το απόλαυσαν ή το ήθελαν και λίγο πιο άγριο. “Της πλάκας λες και τσακώνεται νηπιαγωγείο. Μην το παίζετε bad bitches, δεν το έχετε”, γράφει κάποιος. “Έχω τόσα χρόνια να δω βίντεο με κορίτσια να τσακώνονται”, γράφει μια κοπέλα, συνοδεύοντας το σχόλιο με ένα ιμότζι με καρδούλες στα μάτια. Για άλλους, το όλο σκηνικό είναι “η ξεφτίλα στο μεγαλείο της”, “ρεζίλια”, ενώ αναρωτιούνται “τι κάνει η αστυνομία, ο εισαγγελέας, χώστε τα μέσα τα τσογλάνια”.
Ψάξαμε γιατί έχουν beef η Ghetto Queen και η Kimi Kaldi για να μη χρειαστεί να το κάνετε εσείς
Γενικώς, το beef των δυο καλλιτέχνιδων φαίνεται να είναι on going εδώ και καιρό. Ο λόγος; Από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε, τόσο η Ghetto Queen όσο και η Kim Kaldi φαίνεται να πιστεύουν -η κάθε μία για τον εαυτό της βεβαίως- ότι είναι η καλύτερη στο είδος της. Γενικώς, νούμερα, views, deals και γενικότερη επιτυχία είναι στο παιχνίδι.
Η σελίδα @trap_turtle έχει ανεβάσει ένα βίντεο με όλα τα “επεισόδια” αυτής της κόντρας που έχουν σημειωθεί στα social media των δυο γυναικών. Αν ψάχνετε κάτι σύντομο και ειλικρινά αχρείαστο να δείτε στο lunch break σας, μόλις το βρήκατε:
BEEF – KIMI ΜΕ GHETTO QUEEN
Εγγραφή https://www.youtube.com/channel/UCX4sP5SOn2mjwyGKSqFumqA?sub_confirmation=1 Βρείτε με instagram https://instagram.com/thetrapturtle TikTok : https://www.tiktok.com/@thetrapturtle Για συνεργασίες : biztrapturtle@gmail.com


Να ευχηθώ και στις δύο χρόνια πολλά για την Παρασκευή 8 Μαρτίου που είναι η παγκόσμια μέρα γυναίκας και να προτείνω να κάνουν ένα ντουέτο να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
Να μάθετε εσείς οι νέοι τράπερς/ράπερς να είστε καλοί άνθρωποι βρε.
Μεταξύ Μηδενιστή και Νίβο παλιά τόσα χρόνια diss μεταξύ των τραγουδιών τους κι ένα μπουκέτο δεν είχε πέσει.
Υγεία και στα δύο κορίτσια.