σε

Η Τζόυς Ευείδη: «Μου λείπετε» – Η νοσταλγική φωτογραφία που ανέβασε στο Insta από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

«Εμάς να δείτε πως μας λείπετε» σχολίασαν οι οπαδοί της σειράς

fafe

Μια παλιά φωτογραφία από τα γυρίσματα της υπερδημοφιλούς σειράς «Το καφέ της Χαράς» ανέβασε η Τζόυς Ευείδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία εμφανίζονται οι συμπρωταγωνιστές της, η Ρένια Λοϊζίδου και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, και συνοδεύεται με τη λεζάντα «Μου λείπετε παιδιά».

Η ανάρτηση ήταν αρκετή για να εκφράσουν δεκάδες φανατικοί οπαδοί την αγάπη τους για την αγαπημένη κωμική σειρά των 00s, συγκεντρώνοντας μέσα σε μία μέρα περισσότερα από 8.500 likes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi)

«Σας βλέπουμε 4 ώρα κάθε μεσημέρι στο Μακεδονία TV 🥰❤️»

«Miss u too αγαπημένη Τζόυς❤️»

«Σταυρούλα εμείς είμαστε θρυλικό ζευγάρι, όπως ο Ρωμαίος και η Σιλουέτα 💕🤣»

«❤️❤️❤️»

«Είστε και οι τρεις καταπληκτικοί ❤️❤️❤️❤️»

«Σας βλέπουμε στον υπολογιστή — όλα τα επεισόδια, μας λείψατε ❤️👏»

«Εμάς να δείτε πως μας λείπετε.»

«Λατρεμένοι χαρακτήρες — ευτυχώς υπάρχει YouTube και τον τέταρτο και τον πέμπτο κύκλο τα βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ⚘️⚘️»

«Τι ωραίοι που είστε!! Να είστε καλά και να σας ξαναδούμε μαζί!!»

«Και σε εμάς λείπετε πολύ — θα θέλαμε ακόμα περισσότερο “Καφέ της Χαράς”, αλλά σας ευχαριστούμε για τα επεισόδια και τις σκηνές που παίζονται καθημερινά και μας κρατούν συντροφιά — μας κάνουν να γελάμε και να ξεχνάμε κάθε αρνητική είδηση!»

Με το μήνυμα του Χάρη Γρηγορόπουλου να ξεχωρίζει αφού της έγραψε: «I miss you more baby girl😍»

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια