σε , ,

Μπηχτές Παρτσαλάκη για την ακύρωση Σεφερλή: «Εγώ γιατί ανακατεύτηκα με τα πίτουρα; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου»

O ηθοποιός, φανερά ενοχλημένος από την ματαίωση του «Ζητείται Ψεύτης» θεωρεί ότι ήταν εγκληματικό που ανακατεύτηκε σ’ όλο αυτό.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης  ήταν ένας από τους 25 ηθοποιούς που θα συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», η οποία θα παρουσιαζόταν στο Παλλάς. Μια παράσταση η οποία μετά τη διαφωνία του Μάρκου Σεφερλή με τις Θεατρικές σκηνές ακυρώθηκε αφήνοντας χωρίς δουλειά ηθοποιούς και συνεργείο της παραγωγής.

Ο γνωστός ηθοποιός επρόκειτο να υποδυθεί τον έτερο κεντρικό ρόλο της παράστασης αυτόν του βουλευτή Φερέκη, στο πλευρό του «Ψευτοθόδωρου». Ένας ρόλος που τελικά του έμεινε στο χαρτί.

Τα σχόλια του ηθοποιού

Ο Παρτσαλάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και φανερά απογοητευμένος, σχολίασε:

Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: Ο Σαίξπηρ τα λέει όλα σε μια φράση στον Βασιλιά Ληρ: «Από το τίποτα, δεν βγαίνει τίποτα». Αυτή η ιδέα να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα! Και αποδείχτηκε εκ των υστέρων βέβαια, ότι ήταν ένα τίποτα.

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος που αποφάσισε να συμμετάσχει σ’ αυτήν την παραγωγή

Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω και άλλα πολλά και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχω, για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Έκανα ένα λάθος. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

Η αντικατάσταση Σεφερλή

Ο Παρτσαλάκης, σε ερώτηση για το αν θα έπαιζε στο έργο αν λυνόταν το θέμα με το Σεφερλή και ερχόταν άλλος πρωταγωνιστής απάντησε καταφατικά: «Το “ουδείς αναντικατάστατος” δεν το πιστεύω»:

Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Αυτό το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν το πιστεύω. Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν. Με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη ότι ήταν ένα τίποτα.

Και κατέληξε: «Εγώ λέω ότι για εμένα προσωπικά είναι το “όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες”. Εγώ ανακατεύτηκα, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από εμένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό να συμπληρώσω το αρχείο μου, γιατί μου έλειπε αυτό, και είμαι πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Διαβάστε επίσης

Το θέατρο του παραλόγου με τις «καλλιτεχνικές διαφορές» που ακύρωσαν το θεατρικό του Σεφερλή

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.