Η CIA ανέθεσε στους χρήστες του Twitter- και όλους τους επίδοξους πράκτορες- να τεστάρουν τις αναλυτικές τους δεξιότητες και να προσπαθήσουν να βρουν την ώρα λήψης μιας φωτογραφίας. Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών έδωσε τρεις πιθανές απαντήσεις: 3:00μ.μ., 11:00π.μ. και 7:00π.μ.
Η σκηνή απεικονίζει ένα γραφικό χιονοδρομικό κέντρο με χιονισμένους λόφους και λίγα αυτοκίνητα στο δρόμο.
Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία και δείτε αν μπορείτε να λύσετε το γρίφο (κλικ για μεγάλωμα)
Πολλοί προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο, αναφέροντας όλα τα στοιχεία της εικόνας από σταθμευμένα σχολικά λεωφορεία ως το μέγεθος των σκιών, λέει ο Independent.
Ένας χρήστης έγραψε: «Τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης έχουν χιόνι στις κουκούλες. Μεγάλες σκιές. Κανείς δεν κάνει σκι. Μόνο ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Κανένας πεζός. Η αρχική μου εκτίμηση είναι μεσάνυχτα σε μια από αυτές τις περιοχές όπου ο ήλιος λάμπει συνεχώς όλο το χειμώνα»
Ένας άλλος κατέληξε σε διαφορετικό συμπέρασμα: «Θα έλεγα ότι είναι 7 π.μ. επειδή το χιόνι δεν έχει καθαριστεί ακόμα και βλέποντας αειθαλή δέντρα, πάω στοίχημα ότι έχουν άφθονα εργαλεία αφαίρεσης χιονιού. Πιστεύω ότι αν ήταν άλλη ώρα της ημέρας, οι δρόμοι θα ήταν πιο καθαροί, αφού δεν χιονίζει αυτή τη στιγμή»
Εσείς, τι πιστεύετε;
CIA on X (formerly Twitter): “#TuesdayTriviaPut your analysis skills to the test.What time is it in the photo? / X”
TuesdayTriviaPut your analysis skills to the test.What time is it in the photo?
Οι περισσότεροι απάντησαν σωστά. Η ώρα στο χιονοδρομικό κέντρο ήταν 7 π.μ.
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
