σε , ,

«Να κατέβουμε όλοι να την δείρουμε;» – Καταγγελία για προτροπή σε βία από οδηγό τρόλεϊ

Συνέβη στην Κυψέλη

τρόλεϊ
Φωτο αρχείου: EUROKINISSI

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας.

Ονομάζομαι Σοφία είμαι μεταφράστρια και κατοικώ στην Αθήνα. Σήμερα, 2 Ιουλίου 2019, το τρόλεϊ 2 έφτασε στην στάση Κάτση της Κυψέλης στις 5:40μμ αφού είχε ακολουθήσει το εξής περιστατικό:

Σε σημείο της πλατείας Κυψέλης είχε σταθμεύσει με τρόπο που εμπόδιζε μια κυρία (η οποία παρεμπιπτόντως ζήτησε χίλια συγνώμη από όλους μας).

Ο οδηγός αφού την έβρισε για την σωματική της διάπλαση, την απείλησε ότι θα την σαπίσει στο ξύλο και γυρνώντας προς την καμπίνα είπε πως “οι επιβάτες μόνο για τα δρομολόγια ξέρετε να διαμαρτύρεστε, κανονικά θα έπρεπε να με βοηθήσετε” στο οποίο γυρνάω και τον ρωτάω «τι εννοείτε κύριε; Να κατέβουμε όλοι να την δείρουμε;».

Αυτός γύρισε και μου είπε «φυσικά!». 

Εγώ εννοείται έγινα έξαλλη αλλά ο κύριος με ύφος γκουρού γυρνάει και μου λέει «σου δίνω μια συμβουλή για τη ζωή σου κοπελιά, η αστυνομία στα πάντα αργεί, άρα χρησιμοποιούμε “άλλα” μέσα».

Εν συνεχεία συνέχισε να βρίζει, να λέει ότι ο καημένος βαράει 8ωρα στη δουλειά (λες και είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο πλανήτη) ενώ σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή κοίταζε αγριεμένος προς την καμπίνα, ρίχνωντας ελάχιστες ματιές στον δρόμο, με κίνδυνο φυσικά να τρακάρει.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσετε την ιστορία μου και τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

[Τα πλήρη στοιχεία της αναγνώστριας βρίσκονται όντως στη διάθεσή μας]

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Επίσης δεν δίνουν με τίποτα τα στοιχεία τους. Εμένα με τράκαρε ένας και πάτησε γκάζι και έφυγε απο τη λεωφορειολωρίδα. Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω γιατί κόλλησα στην κίνηση μέχρι να καταλάβω τι έγινε. Πηρα το νούμερο. Επικοινώνησα με τροχαία, με τον οργανισμό των λεωφορείων (δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά ότι τηλέφωνο βρήκα το πήρα. Δεν δίνουν στοιχεία των οδηγών, παίζει να τους καλύπτει και νόμος. Τρέχα γύρευε Ελληνικό Δημόσιο. Πάντως αν τον πετύχω στο δρόμο πλέον παίζει να ακολουθήσω τη λογική του γιατί όντως αστυνομίες και τροχαίες δεν βοηθάνε. Μόνο τα νεύρα σου θα χαλάσεις.

Αφήστε μια απάντηση