σε , ,

O Demis Valcanos είναι ο Έλληνας σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν. Αυτή είναι η ιστορία του

Αποκαλύπτει και την αγαπημένη του Καρντάσιαν

Το όνομα του είναι Demis Valcanos και τα τελευταία έξι χρόνια περνάει ατελείωτες ώρες δίπλα στις Kardashians αφού ανήκει στην ομάδα της προσωπικής φρουράς της οικογένειας.  Έχοντας καταγωγή από την Ερέτρια, ο Έλληνας σωματοφύλακας έφυγε από την Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια ενώ προτού γνωριστεί με την διάσημη Αρμένικη οικογένεια, ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια της Beyonce.

Ποια είναι η αγαπημένη του Καρντάσιαν;

Ο Demis Valcanos εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», ξεκινώντας με το ότι δεν του επιτρέπεται λόγω συμβολαίου να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την οικογένεια Kardashian. Παρ’ όλα αυτά παραδέχτηκε ότι η πιο ωραία με διαφορά είναι η Kendal Jenner κι αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός χειρούργος της Kim.

«Αν θυμάστε, πριν από πέντε χρόνια η Kendal ήταν το ασχημόπαπο της οικογένειας»

Ο Demis Valcanos, παρότι ανήκει στην στενή ομάδα ασφαλείας των Kardashian, όταν λήστεψαν την Kim στο Παρίσι, βρισκόταν στην Αμερική και όπως είπε ο ίδιος στάθηκε τυχερός.

Ευτυχώς γιατί όλοι οι σωματοφύλακες που βρισκόταν μαζί της, απολύθηκαν αμέσως για λόγους ασφαλείας παρότι ήταν πολύ καλοί συνάδελφοι.

Damn I look so serious when I work! 😎 #kylie#Kardashian#cosmopolitan

1,231 Likes, 21 Comments – DEMIS*VALCANOS (@demisvalcanos) on Instagram: “Damn I look so serious when I work! 😎 #kylie#Kardashian#cosmopolitan”

Το να προσέχεις την οικογένεια Kardashian δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ο Demis Valcanos αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο του δεν χτυπάει σχεδόν ποτέ αλλά ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα του έρχεται γραπτό μήνυμα στο οποίο γράφει συνήθως την ώρα της αναχώρησης του. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στην εκπομπή μια ημέρα νωρίτερα, όπως ήταν δηλαδή εξ’ αρχής συμφωνημένο.

«Προέκυψε επαγγελματικό ταξίδι. Είχαμε πάει Αγγλία, η Kendal είχε μια επίδειξη μόδας στην Αγγλία»

Οι αδερφές Kardashians, σύμφωνα με τον Έλληνα σωματοφύλακα, δουλεύουν σχεδόν δεκαπέντε ώρες την ημέρα και πάρα πολύ σκληρά. Ταυτόχρονα κάνουν αμέτρητα ταξίδια, έχοντας ταυτόχρονα πολλά jet lag την ώρα μάλιστα που εκείνες πρέπει να είναι χαμογελαστές.

Instagram post by DEMIS*VALCANOS * Sep 27, 2016 at 5:17pm UTC

1,025 Likes, 15 Comments – DEMIS*VALCANOS (@demisvalcanos) on Instagram

Ταυτόχρονα αποκάλυψε και ποιο ήταν το πιο τρελό πράγμα που του ζήτησαν να κάνει. Μια φορά η Kim Kardashian τον είχε στείλει να πάει να πάρει το φαγητό της που το είχε ξεχάσει στο σπίτι, με το λίαρ τζετ της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Δείτε επίσης

Λίγο πριν αρχίσει τις πλαστικές, η οικογένεια Καρντάσιαν έμοιαζε έτσι

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση