Δυο αναρτήσεις για τη σειρά (σειράρα, ΟΚ;) Fleabag ανέβηκαν χθες στο σινεφίλ γκρουπ στο Facebook, “ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ”. Στο πρώτο, ένα νέο “θύμα” της σειράς ζητούσε προτάσεις που να της μοιάζουν, κάπως, έστω, γιατί προφανώς τη λάτρεψε. Έμαθε με τον δύσκολο τρόπο πως δεν υπάρχει άλλη σειρά σαν τη Fleabag. Νομίζουμε ότι η Phoebe Waller-Bridge ξεπέρασε τον εαυτό της γενικώς. Το δεύτερο ποστ λογικά θα γίνει viral, αν υποθέσουμε πως όλοι εκεί έξω ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το φινάλε της δεύτερης και τελευταίας σεζόν της σειράς. Γιατί; Γιατί τον “hot priest” (που ενσάρκωσε ο Adam Scott) αντικαταστάθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και το “it will pass”, από τι άλλο; Το “fuel pass”. Ναι, τόσο κακό που είναι καλό.
Ένα μέλος του ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ, με αφορμή το ποστ της κοπέλας που αναζητούσε επιλογές που να θυμίζουν λίγο Fleabag, έφτιαξε ένα υπερποστ, “παίζοντας” βρώμικα με την πιο viral σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς. Ναι, μιλάμε για τη σκηνή στη στάση λεωφορείου, που η Fleabag ομολογεί στον hot priest πως είναι ερωτευμένη μαζί του και εκείνος της απαντά “θα περάσει”, έχοντας επιλέξει να μείνει πιστός στον θρησκευτικό δρόμο που έχει επιλέξει, αρνούμενος τα συναισθήματά του για εκείνη. Και αν την έχουμε δει και ξαναδεί αυτή τη σκηνή. Κι αν έχουμε κλάψει με την άρνηση των ίδιων του των συναισθημάτων και το heartbreak της πιο γοητευτικά uncool πρωταγωνίστριας ντραμεντί. Έβερ. Ίσως.
Ο φίλος από το ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ την αποδόμησε εντελώς και ΟΚ, καταφέραμε να γελάσουμε επιτέλους με αυτή τη σκηνή. Ο Adam Scott φεύγει. Το πρόσωπό του αντικαθίσταται από αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απαντά “fuel pass” στο “I love you” της Phoebe Waller-Bridge.
Ένα μικρό έπος:
Η αρχική σκηνή είναι αυτή:
Και βασικά δείτε την όλη, έτσι, για να ραγίσει για ακόμα μια φορά την καρδούλα σας:
Fleabag’s Ending Scene | Fleabag | Prime Video
Catch the brilliant Phoebe Waller-Bridge and an incredible cast in Fleabag, available for streaming on Prime Video. ” Watch Fleabag on Prime Video: https://amzn.to/2vo2GNZ ” SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Fleabag: Fleabag is a hilarious and poignant window into the mind of a dry-witted, sexual, angry, grief-riddled woman, as she hurls herself at modern living in London.



