σε ,

Ο Μιχάλης Ρακιντζής «παίζει» δυνατά σε νέα σειρά του BBC!

Όταν ο έλληνας συνθέτης «συνάντησε» τον Jamie Dornan

photomix-image (1)

Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν είναι καθόλου «ξένος» στη βρετανική ποπ κουλτούρα. Ο μουσικοσυνθέτης έχει ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, παίζοντας μουσική με το συγκρότημα των Scraptown, με τους οποίους έκανε και την τεράστια επιτυχία «Viva Sahara». Από το 1987, όταν ξεκίνησε να δισκογραφεί με ελληνικό στίχο, γνωρίζοντας κολοσσιαία επιτυχία στη χώρα μας, ο Ρακιντζής δεν ξέχασε την αγγλόφωνη-ποπ πλευρά του, χαρίζοντας μας δύο ακόμα επιτυχίες, το The Desert is in Your Heart (με Σοφία Αρβανίτη – Bonnie Tyler) και το Get Away (με τον ίδιο και τον Ian Gillan!)

Το «Δεν Πιστεύω», η συνεργασία του με την Ελένη Δήμου, έγινε επίσης ένα αρκετά ενδιαφέρον ηλεκτρονικό μιξ πριν από μερικά χρόνια.

Και μια έκπληξη στο Σήμερα!

271187348 10160005888347010 5251221922828674067 n 2

Η σειρά The Tourist του BBC, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jamie Dornan στο ρόλο ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος που ξυπνάει στο νοσοκομείο και δε θυμάται ποιος είναι, προβάλλεται ήδη από το BBC ONE και πρόκειται σύντομα να γίνει διαθέσιμη στη γερμανική ZDF και στο αμερικάνικο HBO Max. Όπως διαπιστώσαμε από τα credits των τίτλων σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, το κομμάτι «Δικός Σου Για Πάντα» από τα βαθιά, early 90s, κάνει την ολική του επαναφορά και τραγουδιέται από έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς. Η μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή ακούγεται σε «στρατηγικά» σημεία των έξι επεισοδίων της σειράς και δε θα κάνουμε spoilers μέχρι να τη δείτε!

Το trailer του The Tourist

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Jenny Ferlopez, το βιολί σαν του Ροβιόλη, κι άλλες απίθανες παρανοήσεις

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια