Κάθε ηθοποιός που υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ θα ερωτάται τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το franchise για το υπόλοιπο της καριέρας του, αλλά τουλάχιστον ο Πιρς Μπρόσναν έχει υποστηρίξει δημόσια έναν ηθοποιό που πιστεύει ότι θα ταίριαζε απόλυτα στον ρόλο, αναφέρει το faroutmagazine.
Είχε ερωτηθεί και στο παρελθόν, αλλά η απάντησή του ήταν συνοπτική, «Δεν με νοιάζει», είπε. Ωστόσο, τώρα που όλα δείχνουν όλο και περισσότερο προς την κατεύθυνση του Aaron Taylor-Johnson, έσπευσε να συμφωνήσει: «Νομίζω ότι έχει το ταλέντο και το χάρισμα για να παίξει τον Μποντ», είπε στο The Ray D’Arcy Show, προτού θυμηθεί την εποχή που δούλευαν μαζί το 2009. «Μια από τις πρώτες ταινίες που φτιάξαμε ήταν το The Greatest. Και ήταν ο καλύτερος σε αυτό».
Πρόσθεσε ότι «Θα έδινε σίγουρα το καπέλο του στον συνάδελφο» εάν κατέληγε να ονομαστεί ως ο επόμενος Μποντ, καθιστώντας τον τον δεύτερο πρώην 007 που δίνει τις ευλογίες του στον Taylor-Johnson. Ο George Lazenby τον έχει ήδη εγκρίνει, με την μπάλα να βρίσκεται πλέον σταθερά στο γήπεδο της Eon Productions για την επιλογή.
Δεν αναμένεται κάποια ανακοίνωση στο άμεσο μέλλον, αλλά καθώς οι φήμες συνεχίζουν να φουντώνουν, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτό το σημείο εάν ο Taylor-Johnson δεν γινόταν ο επόμενος Μποντ.

