σε

«Ο Πλάτωνας είπε ότι τα δύο κεφάλια είναι καλύτερα από το ένα»: Όλες οι φιλοσοφικές ρήσεις του τραπ μάνατζερ Gio Kay στο Survivor

Όσοι περίμεναν ότι ο Gio Kay και το ιντερνετικό του άστρο θα σβήσει μέσα σε λίγες μέρες, όπως συμβαίνει σε όλα τα memes, αλλά από ό,τι φαίνεται, τώρα του αρχίζει να λάμπει πραγματικά

gio

Αν δεν ζείτε σε κάποια σπηλιά π.χ. του Πλάτωνα (για τους πιο ψαγμένους), θα έχετε δει το ελληνοαμερικάνικο φαινόμενο Gio Kay, κατά κόσμον Γιώργο Καραντώνη.

Ο Gio Kay είναι ένας μάνατζερ τραπ δημιουργών που μας ήρθε από το New Jersey γιατί, όπως έχει πει και ο ίδιος, οι βότκες Grey Goose στην Ελλάδα είναι σχεδόν μισή τιμή (ακόμα).

Με την ιδιαίτερη αμερικανοελληνική προφορά του, τη χρήση της λέξης μπρο ανά 2.5 δευτερόλεπτα και την ιδιαίτερη κοσμοθεωρία του “notropia bro read a book” έγινε στο τέλος του 2025 viral σε όλα τα social media και οι ατάκες του υιοθετήθηκαν από τους νεολαίους που της χρησιμοποιούν κατά κόρον στα σόσιαλ αλλά και στην “πραγματική ζωή”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neolaia.gr (@neolaia.gr)

Όσοι περίμεναν ότι ο Gio Kay και το ιντερνετικό του άστρο θα σβήσει μέσα σε λίγες μέρες, όπως συμβαίνει σε όλα τα memes, αλλά από ό,τι φαίνεται, τώρα του αρχίζει να λάμπει πραγματικά.

Ο τραπ μάνατζερ συμμετέχει στο φετινό survivor και δίνει ρεσιτάλ. Παρότι οι συμπαίχτες του τον ψήφισαν για αποχώρηση, στο κοινό είναι σίγουρα ο αγαπημένος παίχτης, γιατί έχει την νοοτροπία, να μορφώσει τον κόσμο μέσα από το reality. Σαν ένα νέος φιλόσοφος ο Gio Kay με μέσω του την τηλεοπτική εκπομπή, quotάρει, αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους, και μορφώνει το τηλεοπτικό κοινό.
Όπως έχει δηλώσει άλλωστε σε παλαιότερη συνέντευξη του :

«Έχω πάρει πολύ έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, από τους φιλόσοφους. Ξεχωρίζω και θέλω να μοιάσω στον Αριστοτέλη. Είναι ο καθηγητής του Μέγα Αλέξανδρου. Πολλοί με ρωτάνε πώς να βγάλουν λεφτά και τους λέω “πάνε δούλεψε”. Πρέπει να μου πεις τι θέλεις, τι έχεις πάθος, γιατί χωρίς πάθος δεν θα αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν θα το κάνεις καλά. Έχω κάθε μέρα εκατοντάδες μηνύματα ότι τους άλλαξα τη ζωή. Έχω και αρνητικά μηνύματα από εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν όσα έχω κάνει εγώ».

Μέχρι στιγμής έχει μιλήσει για Σωκράτη και  Πλάτωνα αν και για τον δεύτερο δεν είμαστε και σίγουροι…

@branidhs #fy #fyp #fypageシ ♬ Soulful ahh beat – Willare Beats

Στο 0:35

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια