σε

Το spin off του «The Office» είναι επικίνδυνο αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις

Ο Stephen Merchant, συν-δημιουργός του «The Office» ξέρει ήδη ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος του επερχόμενου spin off

steve-carell-gty-gmh-240509_1715264150400_hpMain_16x9

Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση για την κυκλοφορία ενός spin-off της αμερικανικής έκδοσης του The Office νωρίτερα αυτό το μήνα, οι θαυμαστές της αγαπημένης κωμικής σειράς ξεκίνησαν τις εικασίες. Γι’ αυτό και ο Stephen Merchant, ο οποίος, μαζί με τον Ricky Gervais δημιούργησε το πρωτότυπο του Ηνωμένου Βασιλείου, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφέρει το faroutmagazine.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπηρεσία streaming Peacock θα κυκλοφορήσει μια σειρά που θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το The Office US. Θα ακολουθήσει μια νέα ομάδα χαρακτήρων σε ένα νέο περιβάλλον και αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το καλοκαίρι.

Η αρχική σειρά του The Office μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο BBC Two το 2001. Έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς βρετανικές κωμωδίες όλων των εποχών εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή τηλεοπτικής κωμωδίας. Το 2005, ο Greg Daniels ανέπτυξε το The Office για το αμερικανικό κοινό. Η σειρά έτρεξε για εννέα σεζόν και είναι επίσης μια από τις πιο σημαντικές sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης.

Στο spin-off θα πρωταγωνιστήσει ο Domhnall Gleeson και η πρωταγωνίστρια της δεύτερης σεζόν του The White Lotus, Sabrina Impacciatore. Το mockumentary θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με την αρχική έκδοση των ΗΠΑ.

MV5BMTkyNzIwNjcxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQzMDQ1NA@@. V1 FMjpg UX1000

Αντιδρώντας στην είδηση, ο Merchant είπε ότι του άρεσε η ιδέα ότι η νέα σειρά βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν αλλά όχι στο ίδιο γραφείο. Σχολίασε: «Μου αρέσει η ιδέα ότι βρίσκεται μέσα στο σύμπαν του The Office, αλλά όχι απαραίτητα στο ίδιο γραφείο. Ελπίζω μόνο να αντιπροσωπεύει τη ζωή γραφείου όπως είναι σήμερα. Υποθέτω ότι ολόκληρη η σειρά θα είναι απλώς στο Zoom και θα πηγαίνουν στο γραφείο μόνο δύο φορές την εβδομάδα».

Αναφερόμενος στο εάν θα μπορούσε να γίνει κάτι παρόμοιο για τη σειρά του Ηνωμένου Βασιλείου, είπε: «Ίσως, με ενδιαφέρει να δω πώς λειτουργεί αυτό. Απλώς πιστεύω ότι υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος όταν επισκέπτεσαι ξανά τα πράγματα. Μπορείς να αποτυπώσεις τη μαγεία που υπήρχε την πρώτη φορά; Είναι δύσκολο».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι μάλλον σοφό να το κάνεις σε άλλο γραφείο με διαφορετικούς χαρακτήρες. Θα δούμε λοιπόν πώς θα τα πάνε. Τους εύχομαι να τα πάνε καλά, προφανώς».

Η επόμενη εμφάνιση του Merchant στην τηλεόραση θα είναι στην τρίτη σεζόν του The Outlaws, που θα προβληθεί στα τέλη αυτού του μήνα.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια