Όπως ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τη χθεσινή συναυλία των Rammstein όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, έτσι και οι Ολυμπιακοί δεν έχουν ακόμα συνέλθει από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου. Και ΟΚ, δίκαιο, αλλά τι να πει και ο Σωτήρης Τσαφούλιας που το 2022 είχε δώσει μια πολύ σχετική απάντηση σε ένα δίλημμα. Λίγο προληπτικός να είσαι και λίγο μεθυσμένος, το λες και πρόβλεψη άμα λάχει.
Γενικώς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει μια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Conference League της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στη Φιορεντίνα.
Μόνο που, μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ο σκηνοθέτης έκανε μια ανάρτηση με ένα βίντεο από συνέντευξή του το 2022 στο Provocateur, όπου μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, επίσης οπαδό του Ολυμπιακού, απαντούν σε ένα δίλημμα του δημοσιογράφου, Γιώργου Πολυμενέα. Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως η συνέντευξη είχε γίνει με αφορμή την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που συν-σκηνοθετούσαν και το σειρά Έτερος Εγώ.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης, λοιπόν, τους τέθηκε το εξής δίλημμα: «Προτιμάτε να μπει το Έτερος Εγώ στο Netflix ή γκολ του Ολυμπιακού στο 90′ σε ευρωπαϊκό τελικό;».
Ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός είχαν απαντήσει: «Γκολ στο 90’ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό τελικό».
«2022 Το είπαμε…. 2024 Θρύλε ευχαριστούμε!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού. Δικαίως.


![Κεφαλοκλείδωμα στον Κασσελάκη; 5 -καθόλου ψύχραιμες- αντιδράσεις για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού 3 [369903] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)](https://mikropragmata-assets.lifo.gr/wp-content/uploads/2024/05/6238479-364x205.jpg)