σε

Όλες οι αντιδράσεις από τον τελικό του The Voice και γιατί ο Μαζώ με τις Versace πιτζάμες του έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό

mazw

Το φετινό The Voice έλαβε τέλος στις 2:30 σήμερα το πρωί. Στην τελική δυάδα του διαγωνισμού έφτασαν η Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Βαγγέλης Ζούλας από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη Σοφία να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε τον τελικό, με το show να σημειώνει 19,4% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 23,3% στο σύνολο. Αυτό αποτυπώθηκε και στα πάμπολλα tweets που έγιναν στο ελληνικό X.

Ο τελικός είχε το χιούμορ του Καπουτζίδη,  αλλά την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Μαζωνάκης, τόσο με τη φοβερή στιλιστική του επιλογή όσο και με τη γενικότερη παρουσία του!

Μαζέψαμε τα καλύτερα tweets για τον τελικό και σας τα παρουσιάζουμε:

 

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια