σε , ,

Ολιγοήμερες διακοπές από τι;!

Μερικές σκέψεις για το ράφτινγκ του Καραμανλή

Χτες αυτό ήταν παντού:

O Κώστας Καραμανλής πήγε για ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη

Ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Οι φωτογραφίες από την εξόρμηση στον ποταμό που περνά μέσα από τον εθνικό δρυμό Βίκου – Αώου έγιναν viral στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το voria.gr, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στην περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο κ. Καραμανλής, λέει, βρέθηκε στην περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης ενώ ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε selfie με τους υπεύθυνους του Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού Zagori Outdoor Activities.

Διαβάζοντας αυτό το «ολιγοήμερες διακοπές» αναρωτήθηκα: Από τι; Δεν είναι συνεχείς διακοπές η ζωή ενός εξαφανισμένου πρώην Πρωθυπουργού, που έστειλε τη χώρα στην χρεοκοπία κι έκτοτε δε χρειάστηκε να ξαναδουλέψει πραγματικά ποτέ στη ζωή του παίρνοντας κάθε μήνα την υπέρογκη βουλευτική αποζημίωση.

Δεν μιλάει ποτέ στη Βουλή (απλά, όταν πηγαίνει, ψηφίζει ή καταψηφίζει), δεν κάνει κάτι χρήσιμο για τη χώρα, δεν κάνει καν κάποια άλλη δουλειά.

Συχνά πυκνά μαθαίνουμε πως γυρίζει σ’ όλη την Ελλάδα και φωτογραφίζεται από ταβέρνα σε ταβέρνα, ο «κουρασμένος» απ’ την πολλή δουλειά, τώρα κάνει ράφτινγκ.

No Title

No Description

Κανένα πρόβλημα, αν δεν πληρωνόταν κάθε μήνα για να είναι άφαντος ως βουλευτής – ακόμα κι όταν βρίσκεται με τη φυσική του παρουσία μέσα στη Βουλή. Και, παρότι άφωνος και διακοσμητικός, θα συνεχίσει να πληρώνεται και στο μέλλον. (Είναι πάλι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, κι ας μην ασχολείται καθόλου με την πολιτική και τις εκλογές, τουλάχιστον όχι πίσω από κλειστές πόρτες.)

Ας συνεχίσει λοιπόν τις «ολιγοήμερες διακοπές» του με τους φίλους, πριν προφανώς ξεκινήσουν οι κανονικές, καλοκαιρινές πολυήμερες διακοπές του με την οικογένεια. Κι από Σεπτέμβρη τον περιμένουμε ξεκούραστο, για να αρχίσει την φθινοπωρινή περιοδεία στις ταβέρνες.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

19 διαφορετικές ελληνικές ταβέρνες στις οποίες φωτογραφήθηκε ο Κώστας Καραμανλής

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Συμφωνώ ότι ο Κ. Καραμανλής πρέπει να μιλήσει για την περίοδο πριν τη χρεοκοπία. Τώρα το αν κάνει ράφτινγκ ή όχι είναι προσωπική υπόθεση και δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.

Αφήστε μια απάντηση