σε , ,

Όλοι μιλάνε για τα χλιδάτα ρεβεγιόν Κωστόπουλου και άλλων στο Ντουμπάι

Γιατί η περίπτωση Τσιτσιπά είναι διαφορετική, και πώς αντέδρασαν οι περισσότεροι για τα εορταστικά ταξίδια στο εξωτερικό

Screenshot 22 e1609601298553
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε στο Ντουμπάι για διακοπές με την 26χρονη τραγουδίστρια σύντροφό του Κ. Λιολιου

Καταρχάς, ναι. Επιτρέπονται τα ταξίδια στο εξωτερικό, και επιτρέπεται να πας σε όποια χώρα έχει ανοιχτό αεροδρόμιο, κι επίσης στο Ντουμπάι τα μέτρα είναι πλέον χαλαρά μιας και η χώρα θεωρείται (άλλο το αν είναι) covid-free.

Οπότε κανείς δεν παρανόμησε.

Όμως η όλη φάση με τους «πλούσιους της Μυκόνου» που έφυγαν και διασκέδαζαν μέσα στη χλιδή του Ντουμπάι ξένισε πολλούς που χωρίς SMS δεν μπορούν να πάνε ούτε σούπερ μάρκετ.

Οι αντιδράσεις πολλές και διάφορες

Ηγουμενίντζα on X (formerly Twitter): “Η αφρόκρεμα της Μυκόνου έκανε αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι με τον Στέφανο Κορκολή να παίζει μουσικήΕκεί βέβαια δεν κολλάει κ έφυγαν κ εύκολα από ΕλλάδαΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για επίδειξη / X”

Η αφρόκρεμα της Μυκόνου έκανε αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι με τον Στέφανο Κορκολή να παίζει μουσικήΕκεί βέβαια δεν κολλάει κ έφυγαν κ εύκολα από ΕλλάδαΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για επίδειξη

JavaScript is not available.

No Description

Τζαφάρ 🇧🇻 on X (formerly Twitter): “Υπάρχουν δύο ειδών χρεοκοπημένοι στην Ελλάδα:Ο Πέτρος Κωστόπουλος που πάει διακοπές εν μέσω Covid στο Ντουμπάι και εσύ που στέλνεις μήνυμα για να πας να πάρεις φιλτράκια από το περίπτερο κάπου στα Κάτω Πατήσια. / X”

Υπάρχουν δύο ειδών χρεοκοπημένοι στην Ελλάδα:Ο Πέτρος Κωστόπουλος που πάει διακοπές εν μέσω Covid στο Ντουμπάι και εσύ που στέλνεις μήνυμα για να πας να πάρεις φιλτράκια από το περίπτερο κάπου στα Κάτω Πατήσια.

Paul De Frank ♐ on X (formerly Twitter): “Ο Κωστόπουλος να φαει δεν είχε (όπως έλεγε) στο Ντουμπάι πηγε για Χριστουγεννα. Κρίμα σε αυτους που εφαγε τα λεφτά 😡 / X”

Ο Κωστόπουλος να φαει δεν είχε (όπως έλεγε) στο Ντουμπάι πηγε για Χριστουγεννα. Κρίμα σε αυτους που εφαγε τα λεφτά 😡

🦎iγουστεριτσας⚠️ on X (formerly Twitter): “Αν ξαφνικα νοιωθεις μαλακας που στις γιορτες δεν αλλαξες νομό για να πας να δεις τους γονεις σου κ να περάσετε μαζί δυο μερες κ την ίδια στιγμή ο Κωστοπουλος αλλάζει χώρα με το γκομενακι κ πηγαίνουν Ντουμπάϊ, τότε μη νοιωθεις μαλακας γιατί είσαι μαλακας! / X”

Αν ξαφνικα νοιωθεις μαλακας που στις γιορτες δεν αλλαξες νομό για να πας να δεις τους γονεις σου κ να περάσετε μαζί δυο μερες κ την ίδια στιγμή ο Κωστοπουλος αλλάζει χώρα με το γκομενακι κ πηγαίνουν Ντουμπάϊ, τότε μη νοιωθεις μαλακας γιατί είσαι μαλακας!

Sotiris Katselos on X (formerly Twitter): “Προφανώς όταν κάποιες ψευδοελίτ κάνουν διακοπάρες στο ντουμπάι εγείρονται τεράστια θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και στοιχειώδους ενσυναίσθησης στην αντιμετώπιση του ιού. / X”

Προφανώς όταν κάποιες ψευδοελίτ κάνουν διακοπάρες στο ντουμπάι εγείρονται τεράστια θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και στοιχειώδους ενσυναίσθησης στην αντιμετώπιση του ιού.

konel_vlachar on X (formerly Twitter): “Oι άλλοι εδωσαν εναν σκασμό λεφτά να πανε Ντουμπάι, για να κανουν πρωτοχρονιά με Κορκολη και Σιανιδη. Λολ. Για πάντα δευτερατζες. / X”

Oι άλλοι εδωσαν εναν σκασμό λεφτά να πανε Ντουμπάι, για να κανουν πρωτοχρονιά με Κορκολη και Σιανιδη. Λολ. Για πάντα δευτερατζες.

Να πούμε πως, αν κατάλαβα καλά, η περίπτωση Τσιτσιπά είναι τελείως διαφορετική.

Δεν ζει Ελλάδα, δεν έφυγε δηλαδή για τριήμερο και θα ξανάρθει, αλλά προπονείται εδώ και καιρό στο Ντουμπάι. Εκεί προπονείται, εκεί έκανε ρεβεγιόν και είναι λογικό.

angie 🍉 on X (formerly Twitter): “Το ακόμη πιο αστείο είναι που δεν έχουν ιδέα ότι έκανε προπόνηση εκεί 1 μήνα και λένε ότι ταξίδεψε σαν τον Κωστόπουλο. Και ούτε θα έρθει πίσω Ελλάδα για να αφορά κανέναν αυτό, Αυστραλία πάει, εδώ θα ξανάρθει τον Νοέμβριο και αν. Περιμενεις να σταματήσει η αμάθεια, δεν πρόκειται / X”

Το ακόμη πιο αστείο είναι που δεν έχουν ιδέα ότι έκανε προπόνηση εκεί 1 μήνα και λένε ότι ταξίδεψε σαν τον Κωστόπουλο. Και ούτε θα έρθει πίσω Ελλάδα για να αφορά κανέναν αυτό, Αυστραλία πάει, εδώ θα ξανάρθει τον Νοέμβριο και αν. Περιμενεις να σταματήσει η αμάθεια, δεν πρόκειται

Screenshot 15

Ας ελπίσουμε ότι η αυστηρή καραντίνα που ισχύει για όσους επιστρέφουν απ’ το εξωτερικό να τηρηθεί και σ’ αυτές τις περιπτώσεις…

Zoimas on X (formerly Twitter): “Να μη σας θυμώνει ούτε αυτό γιατί όποιος έρχεται από το εξωτερικό μπαίνει σε καραντίνα! Ειδικά από το Ντουμπάι 7 μέρες!Δε νομίζω ότι κάθε ένας που βγήκε από αυτούς έξω αγαπάει τα παιδιά του και τη ζωή του λιγότερο απ’ ότι εσεις τη δική σας / X”

Να μη σας θυμώνει ούτε αυτό γιατί όποιος έρχεται από το εξωτερικό μπαίνει σε καραντίνα! Ειδικά από το Ντουμπάι 7 μέρες!Δε νομίζω ότι κάθε ένας που βγήκε από αυτούς έξω αγαπάει τα παιδιά του και τη ζωή του λιγότερο απ’ ότι εσεις τη δική σας

Δεν συμφωνώ ακριβώς με την απάντηση: όσοι βγήκαν έξω για διακοπές ενώ ο κόσμος πεθαίνει μπορεί να μην πιστεύουν καν στον κορωνοϊό ή να νιώθουν άτρωτοι. Και ανάλογα με τα πιστεύω τους μπορεί να προσέξουν ή να μην προσέξουν, να τηρήσουν την… φοβερή καραντίνα ή να μην την τηρήσουν.

Κύκλοι Tony Soprano on X (formerly Twitter): “🤣🤣 pic.twitter.com/8d4jiYFXP4 / X”

🤣🤣 pic.twitter.com/8d4jiYFXP4

Ουγκάρ on X (formerly Twitter): “αν πας στο Ντουμπάι είσαι τολμηρός.αν πας στο πάρκο είσαι ανεύθυνος pic.twitter.com/aNlAVTP6Bs / X”

αν πας στο Ντουμπάι είσαι τολμηρός.αν πας στο πάρκο είσαι ανεύθυνος pic.twitter.com/aNlAVTP6Bs

MR E..N M..K on X (formerly Twitter): “”Η τολμηρή κοσμική Αθήνα στο Ντουμπάϊ”‘Οχι η “ανόητη Αθήνα” ή “οι παρτάκηδες της Αθήνας” αλλά η θαρραλέα και κοινωνικά ανώτερη Αθήνα. Αυτή που ξέρει να ξεγελάει τον νόμο. Αυτή που άκουγε πως θα κάνει η γιαγιά σου μόνη της Χριστούγεννα και κρυφογελούσε.Αυτή που σε ξεβλάχεψε! / X”

“Η τολμηρή κοσμική Αθήνα στο Ντουμπάϊ”‘Οχι η “ανόητη Αθήνα” ή “οι παρτάκηδες της Αθήνας” αλλά η θαρραλέα και κοινωνικά ανώτερη Αθήνα. Αυτή που ξέρει να ξεγελάει τον νόμο. Αυτή που άκουγε πως θα κάνει η γιαγιά σου μόνη της Χριστούγεννα και κρυφογελούσε.Αυτή που σε ξεβλάχεψε!

Πάντως άλλοι το σκέφτονται λίγο διαφορετικά:

JavaScript is not available.

No Description

sömnig 🇪🇺🇫🇮🇸🇪🇪🇪🇩🇪 on X (formerly Twitter): “Κριτική στους Κωστόπουλους να γίνεται από τύπους που επιλέγουν συνειδητά έναν ασκητικό ή πιο πνευματικό τρόπο ζωής ως αντίθεση στη “γκλαμουριά”, όχι από φτωχομπινέδες που κατακρίνουν αυτό που πολύ θα ήθελαν να κάνουν. Αφήστε μάγκες, έχουμε καταλάβει. / X”

Κριτική στους Κωστόπουλους να γίνεται από τύπους που επιλέγουν συνειδητά έναν ασκητικό ή πιο πνευματικό τρόπο ζωής ως αντίθεση στη “γκλαμουριά”, όχι από φτωχομπινέδες που κατακρίνουν αυτό που πολύ θα ήθελαν να κάνουν. Αφήστε μάγκες, έχουμε καταλάβει.

Ernesto on X (formerly Twitter): “Συγνώμη ρε μάγκες. Ασχολείστε με Κωστόπουλο και το τι κάνει εν έτει 2021? Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; / X”

Συγνώμη ρε μάγκες. Ασχολείστε με Κωστόπουλο και το τι κάνει εν έτει 2021? Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε;

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υπέροχη οικογενειακή ανάρτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.