Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή Happy Day. Το πρώην μοντέλο, την ώρα που η συζήτηση στρεφόταν γύρω από το φυσικό αέριο και την τιμή του, εξέφρασε την άποψή του για τα επιδόματα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ορισμένους 25χρονους. «Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μία χώρα όλη ανεργία. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Άμα κόψουν τα επιδόματα. θα πάνε και θα βρουν δουλειά», ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.
Βαγγεληηηηηηηη!! on X (formerly Twitter): “- Παίρνουν επιδόματα για αυτό δεν πάνε να δουλέψουν για 500€- να τα κόψουν! pic.twitter.com/rWdHR2EuXs / X”
Παίρνουν επιδόματα για αυτό δεν πάνε να δουλέψουν για 500€- να τα κόψουν! pic.twitter.com/rWdHR2EuXs
Να πώς αντέδρασε το Twitter
Αρχικά, πολλοί θυμήθηκαν τη δική του επαγγελματική πορεία
Sabrina The Teenage Bitch on X (formerly Twitter): “Μας κουνάει το δάχτυλο μια επαγγελματίας κατινα…. οκ #φραγκολιας pic.twitter.com/Yw2xOM5yUD / X”
Μας κουνάει το δάχτυλο μια επαγγελματίας κατινα…. οκ #φραγκολιας pic.twitter.com/Yw2xOM5yUD
Εμένα με λένε Όλγα Μαρκάτου διέσχισα on X (formerly Twitter): “Τον έψαξα στο google και οι δουλειές που έκανε είναι να πηγαίνει σε διαγωνισμούς παιχνίδια και να κάνει την γλάστρα έτσι κάνω και εγώ τρεις δουλειές Καραγκιόζη ξέχασα και να κάνει σχέση με πλούσιες . #φραγκολιας pic.twitter.com/XbRmZBwqEP / X”
Τον έψαξα στο google και οι δουλειές που έκανε είναι να πηγαίνει σε διαγωνισμούς παιχνίδια και να κάνει την γλάστρα έτσι κάνω και εγώ τρεις δουλειές Καραγκιόζη ξέχασα και να κάνει σχέση με πλούσιες . #φραγκολιας pic.twitter.com/XbRmZBwqEP
andronikiflorou on X (formerly Twitter): “για αυτό πέτυχε ο #φραγκολιας. είχε καλούς μέντορες pic.twitter.com/OhTcimpdtF / X”
για αυτό πέτυχε ο #φραγκολιας. είχε καλούς μέντορες pic.twitter.com/OhTcimpdtF
JavaScript is not available.
No Description
Kornileone on X (formerly Twitter): “Ο #φραγκολιας ρε, ο Κώστας ο #Φραγκολιάς που έκανε καριέρα ως toy boy της #βισση κρίνει -από το πάνελ μια μετριοκάκιστης εκπομπούλας- τους νέους που η κρίση τους στερεί τα όνειρα και το μέλλον. Κοίτα ρε κάτι ξεφτίλες. pic.twitter.com/oEacpkE9q5 / X”
Ο #φραγκολιας ρε, ο Κώστας ο #Φραγκολιάς που έκανε καριέρα ως toy boy της #βισση κρίνει -από το πάνελ μια μετριοκάκιστης εκπομπούλας- τους νέους που η κρίση τους στερεί τα όνειρα και το μέλλον. Κοίτα ρε κάτι ξεφτίλες. pic.twitter.com/oEacpkE9q5
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Madman on X (formerly Twitter): “Ρε μάγκα #φραγκολιας δείξε μας την καρτέλα των ενσήμων σου δύο λεπτά δουλειά είναι μέσω ίντερνετ / X”
Ρε μάγκα #φραγκολιας δείξε μας την καρτέλα των ενσήμων σου δύο λεπτά δουλειά είναι μέσω ίντερνετ
Άλλοι αναρωτήθηκαν και σε ποιους 25χρονους αναφέρεται
https://twitter.com/irenemavr/status/1611002653873704965
Μερακλού on X (formerly Twitter): “Ας πει κάποιος στον #φραγκολιας ότι ο βασικός μισθός που δίνουν στους 25χρονους δεν είναι επίδομα, αλλά ο κανονικός τους μισθός. / X”
Ας πει κάποιος στον #φραγκολιας ότι ο βασικός μισθός που δίνουν στους 25χρονους δεν είναι επίδομα, αλλά ο κανονικός τους μισθός.
Mind guard on X (formerly Twitter): “#φραγκολιαςΕιλικρινά τώρα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι αυτά τα επιδόματα που παίρνουν οι νέοι;;;;;;;;;;;;;;Γιατί όποιον ρώτησα δεν ξέρειΜήπως ξέρει ο φραγκολιας; / X”
φραγκολιαςΕιλικρινά τώρα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι αυτά τα επιδόματα που παίρνουν οι νέοι;;;;;;;;;;;;;;Γιατί όποιον ρώτησα δεν ξέρειΜήπως ξέρει ο φραγκολιας;
Frozen_Angel on X (formerly Twitter): “Ας πει κάποιος στον #φραγκολιας ότι υπάρχουν παιδιά που έβγαλαν νομικές/ιατρικές/πολυτεχνεία και παίρνουν 500 ευρώ (και αν) και πάλι δεν βγαίνουν τα έξοδα οπότε συνεχίζουν να μένουν στο πατρικό για λόγους επιβίωσης. Που νομίζει ότι με 2 κατοστάρικα επίδομα μπορεί να ζήσει κανείς / X”
Ας πει κάποιος στον #φραγκολιας ότι υπάρχουν παιδιά που έβγαλαν νομικές/ιατρικές/πολυτεχνεία και παίρνουν 500 ευρώ (και αν) και πάλι δεν βγαίνουν τα έξοδα οπότε συνεχίζουν να μένουν στο πατρικό για λόγους επιβίωσης. Που νομίζει ότι με 2 κατοστάρικα επίδομα μπορεί να ζήσει κανείς
φαρομανητο on X (formerly Twitter): “Ο κύριος #φραγκολιας είναι ένας τύπος χωρίς στοιχειώδη παιδεία,που κάπου ακουσε το λαϊκίστικο επιχείρημα περί επιδομάτων κ 25χρονων κ το υιοθετησε αναφέροντας το μηρυκαστικά κ αγανακτωντας δηθεν, διότι η αναλυτική του σκέψη δεν ξεπερνά αυτή ενός κόκορα κ πολύ λέω. / X”
Ο κύριος #φραγκολιας είναι ένας τύπος χωρίς στοιχειώδη παιδεία,που κάπου ακουσε το λαϊκίστικο επιχείρημα περί επιδομάτων κ 25χρονων κ το υιοθετησε αναφέροντας το μηρυκαστικά κ αγανακτωντας δηθεν, διότι η αναλυτική του σκέψη δεν ξεπερνά αυτή ενός κόκορα κ πολύ λέω.
esme.pame33 on X (formerly Twitter): “Για ένα περίεργο λογο, αυτοί π κάνουν τις πιο εύκολες δουλειές & με τετραψήφιους μισθούς, μας κουνάνε κ το δάχτυλο! Μυστήρια πράγματα!Οι άνεργοι παίρνουν επίδομα απο αυτα π τους κρατούσε το κράτος οτν δούλευαν άσχετε #φραγκολια! #φραγκολιας #τουνη #πουμπουρας #ανεργεια #ακριβεια pic.twitter.com/KVkRbbkz80 / X”
Για ένα περίεργο λογο, αυτοί π κάνουν τις πιο εύκολες δουλειές & με τετραψήφιους μισθούς, μας κουνάνε κ το δάχτυλο! Μυστήρια πράγματα!Οι άνεργοι παίρνουν επίδομα απο αυτα π τους κρατούσε το κράτος οτν δούλευαν άσχετε #φραγκολια! #φραγκολιας #τουνη #πουμπουρας #ανεργεια #ακριβεια pic.twitter.com/KVkRbbkz80
Παρακαντιανός on X (formerly Twitter): “Στη μεγαλύτερη κρίση που έχει βιώσει γενιά μετά τον Β’ ΠΠ, έχετε κάποιον Φραγκολιά σε πρωινάδικο να μιλάει για “τεμπέληδες νέους”. Και δεν του έχετε τελείωσει αυτοστιγμεί την τηλεοπτική καριέρα.#Φραγκολιάς / X”
Στη μεγαλύτερη κρίση που έχει βιώσει γενιά μετά τον Β’ ΠΠ, έχετε κάποιον Φραγκολιά σε πρωινάδικο να μιλάει για “τεμπέληδες νέους”. Και δεν του έχετε τελείωσει αυτοστιγμεί την τηλεοπτική καριέρα.#Φραγκολιάς
Wrong Cassandra on X (formerly Twitter): “Το πρόβλημα με τον κάθε #φραγκολιας είναι ότι παίρνει δημόσιο βήμα ο καθένας με κριτήριο τις γνωριμίες και την εμφάνισή του. Κι ας είναι άσχετος με την κοινωνία. Κι ας μην ξέρει ότι στην Ελλάδα δεν παίρνουν όλοι οι άνεργοι επιδόματα. / X”
Το πρόβλημα με τον κάθε #φραγκολιας είναι ότι παίρνει δημόσιο βήμα ο καθένας με κριτήριο τις γνωριμίες και την εμφάνισή του. Κι ας είναι άσχετος με την κοινωνία. Κι ας μην ξέρει ότι στην Ελλάδα δεν παίρνουν όλοι οι άνεργοι επιδόματα.
Ωστόσο, υπήρξε και η αντίθετη άποψη
Σκρόφα🤙🏆🏆 on X (formerly Twitter): “Δίκιο έχει ο #φραγκολιας .Όλοι πεινάνε αλλά για ελιές δεν ήρθε κανένας να μαζέψει, πού υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό… !!!Ξέρω ξέρω, δεν είναι οι αγροτικές δουλειές για τους κανακαριδες. / X”
Δίκιο έχει ο #φραγκολιας .Όλοι πεινάνε αλλά για ελιές δεν ήρθε κανένας να μαζέψει, πού υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό… !!!Ξέρω ξέρω, δεν είναι οι αγροτικές δουλειές για τους κανακαριδες.
Ο Σκρουτζ της Κηφισιάς 💰 on X (formerly Twitter): “Το ότι είναι 1ο hashtag στις τάσεις το “Φραγκολιάς”, με εκατοντάδες tweets να τον κράζουν, επειδή είπε ότι δεν πρέπει να παίρνουν επίδομα οι 25χρονοι μακροχρόνια άνεργοι, δείχνει πως αυτή η κοινωνία είναι εθισμένη στον λαϊκισμό και το κράτος-πατερουλη… 🤦🏽♂️#ΜΕ_ΤΟΝ_ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ pic.twitter.com/LQaTS1emyb / X”
Το ότι είναι 1ο hashtag στις τάσεις το “Φραγκολιάς”, με εκατοντάδες tweets να τον κράζουν, επειδή είπε ότι δεν πρέπει να παίρνουν επίδομα οι 25χρονοι μακροχρόνια άνεργοι, δείχνει πως αυτή η κοινωνία είναι εθισμένη στον λαϊκισμό και το κράτος-πατερουλη… 🤦🏽♂️#ΜΕ_ΤΟΝ_ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ pic.twitter.com/LQaTS1emyb
JavaScript is not available.
No Description
ΚουΛουΠου on X (formerly Twitter): “Με αφορμή το παραλήρημα του #φραγκολιας για τα επιδόματα των νέων ξερνάτε όλο το μισογυνισμό που έχετε στην κούφια κεφάλα σας. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα μέσης ηλικίας αν τα έχει με νεαρότερο της, οπωσδήποτε τον πληρώνει κ του φτιάχνει καριέρα αλλιώς ούτε να τη φτύσει ο νέος. / X”
Με αφορμή το παραλήρημα του #φραγκολιας για τα επιδόματα των νέων ξερνάτε όλο το μισογυνισμό που έχετε στην κούφια κεφάλα σας. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα μέσης ηλικίας αν τα έχει με νεαρότερο της, οπωσδήποτε τον πληρώνει κ του φτιάχνει καριέρα αλλιώς ούτε να τη φτύσει ο νέος.
JavaScript is not available.
No Description

Έχει μια αλήθεια αυτό που είπε. Υπάρχουν προγράμματα για να προσλάβεις νέους και δεν πηγαίνουν να δουλέψουν γιατί αν δηλωθούν εργαζόμενοι θα χάσουν τα επιδόματα. Βέβαια είναι που τα επιδόματα και η εργασία πλέον έχουν την ίδια αξία! Πάντως αν ένα πράγμα δεν άλλαξε με την αλλαγή διακυβέρνησης ειναι η κατάπτυστη πολιτική των επιδομάτων!
Ένα είναι τι λέγεται και άλλο ποιος το λέει. Αν είναι να καταγγείλουμε τον Φραγκολιά ως gold digger υπάρχει νομίζω μια άλλη μακρά σειρά θηλέων στην ελληνική τιβί. Από την άλλη είναι αλήθεια ότι δεν είναι ευγενικό οι πιο τυχεροί να κουνάνε το δάχτυλο στους πιο άτυχους. Όμως, είναι επίσης βέβαιο ότι αυτό που όλοι κοροϊδεύουμε ως πασοκίλα έχει παράξει γενιές μαλθακών ανθρώπων. Αν ο μπαμπάς σου έπαιρνε επίδομα ζεστάματος μηχανής μάλλον ένα επίδομα φαντάζει πιο αναμενόμενο από το να μαζεύεις ελιές για 40 ευρώ ανασφάλιστος. Η αλήθεια είναι σχεδόν πάντα κάπου στη μέση και καλό είναι όσοι είναι απλά… Διαβάστε περισσότερα »
Καλά πάτε καλά και λέτε ότι έχει μια δίκιο;;;πρώτον ποια επιδόματα δικαιούται ένας 25αρης που δεν έχει κάποιο θέμα υγείας που ν ατού το δικαιολογεί; Δεύτερον από αυτά που υπάρχουν και μπορεί όλα έχουν να κάνουν με κάποια εργασία που έκανε πιο πριν ή με το ν αεινοα χαμηλόμισθος και να πληρώνει ενοίκιο κτλ. Τρίτον έχει άδικο σε αυτό που λέει και λέει σάλτσες έτσι απλά να υπάρχουν.δεν έχει καμία άποψη για το τι συμβαίνει πραγματικά σε έναν 25αρη που πρέπει να βρει μια δουλειά για ν παίρνει λεφτά που δε του φτάνουν να ζήσει. Που πρέπει να ψάχνει τις… Διαβάστε περισσότερα »