σε ,

Όταν οι πολίτες παίρνουν τα όπλα τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα

Δελτα Έβρου, χθες βράδυ. Μερικές σκέψεις για τους πολίτες που με προτεταμένα τα όπλα ακινητοποίησαν μετανάστες

Screenshot 9
Έβρος / EUROKINISSI

Πριν μια εβδομάδα, πολίτες της Λέσβου πήραν τα όπλα εναντίον των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί χλευάστηκαν, ακόμα και αυτοί που τραυματίστηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο έχοντας δεχθεί πυρά από κυνηγετικό όπλο.

Τώρα η πολιτοφυλακή των συνόρων πήρε τα όπλα για να «συλλάβει» μετανάστες.

Screen Shot 2020 03 04 at 16.44.35

Οι πολίτες που παίρνουν τα όπλα είτε για να χτυπήσουν τα ΜΑΤ ή πρόσφυγες ή οποιονδήποτε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Μετά και τη συνέντευξη Τσίπρα που στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα όλος ο πολιτικός κόσμος είναι ενωμένος, όπως και η πλειοψηφία των πολιτών.

Η δε Ευρώπη στέλνει άμεσα βοήθεια για τη φύλαξη των συνόρων, καθώς οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις ενισχύονται.

Αν οι κάτοικοι με τα όπλα ξέρουν κρυφά σημεία απ’ τα οποία περνούν μετανάστες, ας τα υποδείξουν στην Αστυνομία κι όχι να τους «συλλαμβάνουν» οι ίδιοι.

Ένα λάθος (είτε δικό τους ή των σωμάτων ασφαλείας) μπορεί να αποδειχτεί η σπίθα που θα ανάψει μια άνευ προηγουμένου φωτιά.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πυροβολήστε τους όλους» – Τα 5 πιο τρομακτικά πράγματα των ταραγμένων τελευταίων ημερών

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια